Van itt olyan testesebb lány, aki szívesen ismerkedne egy enyhén túlsúlyos sráccal? 28F 173cm 95kg
Figyelt kérdés
Alkatomhoz hasonlóan aki szívesen ismerkedne. Képet privátban küldök!2021. máj. 29. 22:47
1/7 anonim válasza:
"Enyhén túlsúlyos"...
Nem piszkálásból, én 171 cm vagyok, és a "csúcson" 92 kg voltam, de már egy lépcső is komoly megterhelést jelentett, a zokni és cipő felhúzásáról nem is beszélve. Most vagyok 85 kg, de még egy 5 kiló mínusz kellene, hogy azt merjem mondani magamra, hogy enyhén túlsúlyos.
Ettől függetlenül sok szerencsét az ismerkedéshez, vannak, akiknek ez az alkat jön be. :) (Tudom, mert engem is volt, aki nyaggatott, hogy ne fogyjak le. :D)
2021. máj. 29. 23:19
2/7 anonim válasza:
Az nem enyhén túlsúlyos, hanem a túlsúly és az első fokú elhízás pontos határán van.
2021. máj. 30. 01:12
3/7 anonim válasza:
#1 én sem piszkálásból írom, de én 100+ kilóval simán tudtam lépcsőzni, meg lehajolni felhúzni a zoknit/cipőt 🤔 oké hogy a 95 nem enyhén túlsúlyos, de azért nem is egy "életképtelen" állapot.
2021. máj. 30. 02:05
4/7 anonim válasza:
178, 88 arány mennyire vészes amúgy szerintetek?
2021. máj. 30. 09:03
5/7 anonim válasza:
Oszt a káród mekkora?
2021. máj. 30. 13:14
6/7 Ryder Shakur válasza:
Menjél el futni, legalább leadsz abból az orrmotlan hájas seggedből.
2021. máj. 30. 13:57
7/7 anonim válasza:
Nem tudom miért kell folyton trollkodni azoknak, akik nem a kérdésre akarnak válaszolni...
Tetszenek is a molett lányok, vagy csak azért ismerkednél velük, mert úgy érzed így nem kaphatsz "jobbat"?
2021. máj. 30. 16:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!