Végig csinálnátok?
Figyelt kérdés
Nemrégiben elkezdtem emaileket kapni egy állítólagos orosz nőtől aki párkapcsolatot keres és állítólag egy társkereső ügynökségtől tudja az email címemet.Akárhányszor megkérdem hogy mégis hogyan került volna az email címem egy oroszországba is közvetítő társkereső ügynökséghez, küldi tovább az emaileket néhány naponta úgy mintha rendesen válaszoltam volna a kérdéseire és az emailre. Tudom hogy nem nő van az emailek mögött viszont szívesen olvasgatom a hosszú, kedvesen megírt emailjeit. Amik nyilván előre megvannak írva. Ti is válaszolnátok neki valami semmit mondó üzeneteket hogy néha legyen mit olvasni és jókat mosolyogni rajta? Természetesen nem adok meg személyes adatokat és nem gondolom hogy pénzt fog kérni tőlem mert úgy kezdte hogy van pénze az utazásra ha odáig jutunk. Tudom hogy nem lesz semmiféle utazás viszont nagyon jó olvasgatni amiket ír. Mit gondolsz?2021. máj. 29. 07:15
1/5 Noren1989 válasza:
Adathalàszat.
2021. máj. 29. 07:34
2/5 anonim válasza:
Ne írj neki. Foglalkozz valódi nőkkel.
2021. máj. 29. 08:09
3/5 anonim válasza:
Ha jól szórakozol, akkor miért ne? Kérd meg, hogy beszéljetek videón, és nézd meg, hogy mit válaszol.
2021. máj. 29. 08:55
4/5 anonim válasza:
En is szoktam olyan lányokkal beszélgetni akik ilyen robotok és elkezdenek magukrol kuldeni kepeket 😂 szeretek hulyeségeket írkálni és latni, hogy nem is arra reagálnak. Amig nincs belőle semmi bajod csináld ha jóllesik 😂
2021. máj. 29. 09:13
5/5 anonim válasza:
Van egy ilyen műsor youtuben,ahol ilyen átverőket vernek át/trollkodnak meg, és a végén már ők kérik hogy hagyja abba nekik az irkálást xd. Most nem jut eszembe a címe, de ha megvan, akkor beküldöm ide!
2021. máj. 31. 00:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!