Lányok ti mit szóltok ehhez?
#4/9 vagyok. Hát igen, amikor felhoztam hogy találkozzunk újra (másodszorra) akkor még a válasz előtt éreztem hogy kifogások lesznek, mert már nem pörgött annyira a kommunikáció, egyre kevesebb részletet osztott meg a napjából, aztán jött is a kifogás, de nem hozta fel hogy helyette mikor. Szóval én magam kérdeztem meg, hogy érdekli-e a dolog, mert már szarul esett hogy ennyire húzzuk egymás idejét a semmiért :D
És akkor sikerült kinyögnie, kb 6 hét beszélgetés, és egy tali után 2 héttel, hogy “hát őszintén szólva...” 😀
Hozzá kell tennem, hogy az a találkozó tényleg nem sikerült jól, és bár olyan okokból amire nem voltam hatással, de miattam ment felre. Benne viszont lehetett volna annyi, hogy ha érzi hogy nem, akkor nem várja meg hogy kihúzzam belőle ezt a dolgot, hanem megmondja egyszerűen.
Az tény, hogy személyesen jobb megismerni az embert, de magamból kiindulva 0 beszélgetéssel én sem mennék bele egy találkozóba. Valamilyen szinten muszáj, hogy ismerjem, és ha esélyesnek tartom, akkor találkozom vele.
A találkozók előtti beszélgetési idő viszont változó, sok mindentől függ, lehet pár, lehet egy hét, de lehet akár egy teljes hónap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!