Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A facebook dating-en match...

A facebook dating-en match után automatikusan barátok leszunk a rendes facebookon?

Figyelt kérdés

Ha belépek facebook dating-re és matchelunk a pasival, akkor továbbra is azon a feluleten irogatunk tovább, úgy mond elzárva a "kulvilág" elol, vagy barátok leszunk a rendes facen és ott folytatjuk tovább a beszélgetést? Hogy mukodik ez?

Egyik barátnom is szét ment a párjával, és azóta napi szinten 20 új pasi "barátja" van a facen. Vagy ez nem fugg ossze a dating-el és csak simán azokat veszi fel, akik bejelolgetik őt?

Nekem ez furi, mert én szakítás után pár nappal nem kezdtem el fejetlenul idegeneket visszajelolgetni 😅

2021. máj. 20. 13:52
 1/1 anonim válasza:
Nem lesztek barátok, ugyan úgy a datingben beszélgettek tovább (lersze ha bejelölitek egymást átmehettek messengerre is). A barátod meg lehet hogy féltékennyé akarja tenni a pasit ezert jelö vissza mindenkit.
2021. máj. 20. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!