Érettebb hölgyeknek szól a kérdés(40környéke). Ti bevállalnátok egy titkos kalandot egy nálatok 10-20ével fiatalabb fiúval?
Adott estetben igen, benne lennék.
Önmagában sosem a korkülönbség az akadály, hanem egyik vagy mindkét fél hozzáállása, személyisége. Aztán ehhez jönnek még a sztereotípiák, az előítéletektől való félelem és az egyéni benyomások miatti általánosítás. Szóval azt neked is el kell fogadnod, hogy nehezen fogsz olyan nőt találni aki nem mások véleményére és általánosításokra alapozza a döntéseit.
Értsük már meg, hogy rengetegfélék az emberek. A nők többsége a hozzá hasonló korban lévő vagy náluknál idősebb férfiak társaságát keresi. Ez teljesen nyilvánvaló. Mint ahogy a férfiak nagyon nagy része pedig a náluknál fiatalabb lányokra hajt.
De MINDIG van kivétel. Sőt olyan is van, hogy ideiglenesen megváltozik az, hogy ki mit keres. Az biztos, hogy ritka, hogy egy 40 körüli nő 20-30as pasit akar magának akár hosszabb akár rövidebb időre, de igen is van ilyen és nem csak a filmekben. Nekem is volt 10+ évvel idősebb barátnőm, és a baráti körömben is tudok több hasonló esetről.
15-ös. Próbálom én is keresni az okát. Részben ízlés kérdése is illetve szerintem benne van az is, amiért egy fiatal nőnek vonzóbb egy idősebb férfi. Az érettség, személyiség, tapasztalat(akár az élet dolgaival kapcsolatban is, nem csak a szexre gondolok ezalatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!