Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kezeljem ezeket az...

Hogy kezeljem ezeket az érzéseket?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon megfogott, kvázi első randin beleestem.

Azóta beszélünk messengeren, de nagyon ritkán válaszol, kb. 20 percenként mindenre. Párszor át is ugorja a dolgokat amiket kérdezek, nem reagál arra amit én mondok, ő viszont elvárja, hogy mindenre válaszoljak amit ő kérdez.

Többször elmondta élőben/leírta chaten, hogy nagyon tetszek neki, meg akar ismerni, többször felhozta már, hogy legyen minél hamarabb a következő találkozó, de valahogy így, hogy érdektelenséggel válaszol az üzenetekre, nem tudom elhinni, hogy tényleg érdeklődne a személyiségem iránt.

Kipróbáltam ma, hogy kikapcsoltam az értesítéseket, mert nagyon megörültem mindig amikor írt és egyből visszaírtam, aztán várhattam 20 percet a válaszára. Második alkalommal, amikor neki kellett várnia egy kicsit, olyanokat írt, hogy már biztos nem is érdekel engem (közben meg de, el is mondtam neki vagy százszor) szóval nem értem a helyzetet.

Élőben valahogy varázslatosan éreztem magam mellette, nagyon jó élmény volt közelebb kerülni hozzá, és már nagyon rég nem éreztem ezeket az érzéseket, pedig volt pár barátnőm, beszédben nagyon jól el tudunk lenni, de írásban valahogy nem megy a dolog.

Ötletek, hogy miért lehet ez a részéről? Vagy, hogy nekem hogy kellene viselkednem? Zavar, hogy azt érzem nem érdeklem, csak ő akarja, hogy engem érdekeljen, nem tudom mennyi valóságalapja van ennek az érzésnek, de valahogy meg akarom oldani a problémát.

2021. máj. 11. 19:14
 1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy szimplán nem erőssége az online beszélgetés. Sok ember van ezzel így.
2021. máj. 11. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: Hát az biztos, de sajnos csak hétvégente tudunk találkozni, szóval ez az egy lehetőség van kommunikációra 2 találkozó között. :/
2021. máj. 11. 21:12
 3/6 anonim válasza:
Esetleg hívásban nem tudtok beszélni addig? Bár nem tudom, hogy az mennyivel lenne jobb.
2021. máj. 11. 21:14
 4/6 anonim válasza:
Hívásban mindenképp jobb lenne akkor. És ezeket tőle is megkérdezheted, kommunikáld le vele, hogy pl. miért baj, ha te egyszer később írsz, és miért nem, hogy ő mindig.
2021. máj. 12. 11:37
 5/6 anonim válasza:
Ezt tuti direkt csinálja...
2021. máj. 13. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:

#3 és 4:

A telefonálásos történet is viccesen alakult, nem is részletezném, kicsit ki vagyok akadva, de nem sikerült végül. :DD

#5: Nem tudom, olyan mintha egy robottal beszélgetnék, nem reagál semmire, csak felhoz témákat amikre igazából nem is érdeklik a válaszok. :D

Szóval szerintem ezt így lezárjuk, de azért köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok! :D

2021. máj. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!