Eljönnél velem randevúzni?
27 éves vagyok, még sosem volt barátnőm, de még egy randim sem. Nem szexre gondoltam, csak beülni valahova vagy sétálni és beszélgetni.
Jó lenne már randizni egyet, szeretném kihúzni ezt a tételt a bakancslistámról.
Találkozó előtt persze leveleznénk, és képet is cserélnénk.
Külsőre átlagos vagyok, én szerintem annyira nem csúf, hogy megbámuljanak, ha velem mutatkozol.
Budapest és környéke.
Figyelj, biztos szimpatikus lehetsz, de ha így tálalod magad akkor a rövid válasz a NEM lesz.
Légy egy kicsit vonzóbb jelenség, de közben titokzatosabb is, mert erre hogy "átlagos" meg "Nem vagyok csúf" és találkozás előtt kép csere, ez így túl lapos és erőtetett.
A nők szeretik a kihívást a vágyat a megszerzésre, és a kalandot ami a célhoz vezet.
Nem azt mondom hogy hazudj, de azt viszont pozitív dolog ha az erőségeidet világitodmeg!
Egy férfi társ.
Budapesten? Öcsém.. kimész sétalni és már 100 nőt látsz
Ne viccelj
Én nem pesti vagyok de ha ott élnék naponta 2 nőt meghúznék mert ott olyan konnyu mint az 1x1
És szemelyesen a legjobb legalabb nem kell irogatni meg stb.
Ha nem volt még randid illetve barátnőd akkor lehet még szűz is vagy, de ez nem gond.
Csak ezeket nem kell elmondani egyből :)
Ha megkérdezik mikor volt barátnőd utoljára akkor ne azt mond, hogy még sosem volt mert azt nem szeretik a nők (tapasztalat).
Nekem sem volt még sosem barátnőm, de csak azért mert én nem is akartam sosem.
De ha megkérdezik mond azt, hogy kb. 1 éve.
Azt mondod pesti vagy.... ott tonnaszám vannak a szingli csajok.
Regisztrálj be társkeresőre (Facebook társkereső, Badoo, YouLove), tegyél fel 1-2 jó képet magadról, írj valami értelmes szöveget, hogy mit szeretsz csinálni szabadidődben, milyennek tartod magad stb..
2 nap alatt találsz csajt aki randizna veled.
#3 Még nem kaptam meg, de az első oltást már igen.
#4 Próbálkoztam már rengetegszer társkeresőkön, de általában vissza sem írnak. Ha meg nagy ritkán még is, akkor sem igazán tudom felkelteni az érdeklődésüket, mert csak 1-1 szavas válaszokat kapok, majd hamar rámunnak, és eltűnnek. Az a baj, hogy nem vagyok egy érdekes személy, a hobbijaim is unalmasak. Jó képet sem tudok csinálni, mert nem vagyok jóképű, fényképeken meg még rosszabul is nézek ki.
Szóval több, mint 10 éve nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!