Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresek két nőt innen?

Keresek két nőt innen?

Figyelt kérdés

Leendő előadásomhoz keresem a legmerészebb és legfélénkebb budapesti lányt akik itt jelen vannak vagy összetudtok hozni valamelyik tipussal.

Relativ hosszas beszélgetés lesz arról, hogy hogyan élik meg a mindennapjaikat, mindezt természetesen személyesen. Korosztályt nem határozom meg, a viselkedésforma számít.

Ha itt nem találok ilyen nőket, nincs belőle gond, nem ez az egyetlen hely ahol keresek.

Nem társkeresés (kategória csak segítőtársra értendő) és semmilyen egyéb burkolt szándék nincs, még mielőtt bárki megenne :D

Köszi ha tudtok segíteni.

2021. máj. 5. 17:12
 1/3 anonim válasza:
Aki a "legfélénkebb lány" kategóriába esik, az úgysem fog merni élőben találkozni egy vagy több vadidegennel egy panelkutatáshoz.
2021. máj. 5. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2021. máj. 5. 17:21
 3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok budapesti, de nagyon félénk igen, szorongásra is szedek gyógyszert, én maximum írásba tudok segíteni, ha szeretnéd.(De még ha a környékemen is lennél nem egyeznék bele valóságba, max ha egy nagyon jó barátom kérné/lenne aki erre kiváncsi.) 16/l
2021. máj. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!