Baddon miért van az érdekes módon hogy csak arra enged rá írni aki leaglább 100kilós malac forma lány? A szép véknyakat meg csak szivezni lehet
Azért nem tudsz írni az olyan lányoknak, akik bejönnek neked és csak azoknak tudsz írni, akik meg nem jönnek be, mert ezt veheted úgy is, hogy néha pofoz az élet :D
Azaz mindent eltudsz érni, csak azt nem, ami a főcélod.
"hogy néznék ki egy malaccal mellettem , kinevetnének az emberek"
"van azért olyan is aki megérdemli hogy csúfold"
szerintem nem vagy több 16nál kérdező
Miért kéne kifejtenie? Nem egyértelmű? 2 lehetőség van, vagy 18 alatti vagy, vagy olyan hülye és primitív mint a seggem. Valószínűsítem a második.
Nyilván van oka, ha csak a "duci" csajok jöhetnek szóba a badoon. Nyilván egy kis nyomi vagy, akit a szép lányok kerülnek.
Nem hinném hogy 20 felett vagy.
Az már elég rossz hozzáállás, ha te valakit a külseje adottsága miatt ítélsz el.
Mert például lehet valaki iszonyú ronda is tegyük fel akár fogatlan is, de lehet olyan jó esze, amivel bárkit telibe ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!