Ilyen Tinder bio szerintetek milyen egy huszonéves lánynak?
Pozitív, vidám, határozott lány vagyok. Szabadidőmben szívesen megyek moziba, színházba, strandra, szeretek új helyeket felfedezni, de egy jó könyv, film, vagy néhány óra a konyhában is kikapcsol.
Továbbá: ♍🐕🗣️✍️🎵🏊⛸️💃🌲🏖️🍩🍝☕
Ha hasonló beállítottságú vagy te is, vagy úgy érzed, passzolnánk, akkor írj rám 😉
Javítsak valamit? Vagy ez így korrekt? Vagy béna?
" Nem őt akarom boldoggá tenni, és nem azt szeretném ecsetelni, hogy mit tudok neki adni."
Pedig ebből áll a kapcsolat h mindkét fél ezzel a céllal közeledik a másik felé, és a két félből lesz az egymást tesszük boldoggá. Ne mondd nekem h te nem ezt keresed elsősorban h a másik mit ad neked. Örülök h nem vagyok a célközönséged, ezzel mindketten jobban járunk, a becsicskulós résszel eleve kuka lennél. Szivesen.
Ha én, mint nem "alap" férfi tehetek egy javaslatot :
MINDENKI ezt irja. De komolyan mindenki. Tudjuk, tudjuk, strand/mozi/kirándulás blablabla.
Az irásodon, stílusodon és a csipős megjegyzéseiden már itt látszik, hogy több vagy te ennél. Nem kell ennyire belesimulni a "basic" kultúrába.
Két mondat, egy csattanós poén többre menne hogy felkeltsd a kicsit intelligensebbek figyelmét.
Hogy értsd, ezek mind jók egy férfinak, meg minden, 20 évesen egyetemen anyu pénzén élve.
Ha olyan partner kell, aki már egy megvalósított életet él, akkor vagy olyan hobbikat sorolj, amik TÉNYLEG érdekesek, vagy ha az nincs, akkor csak add magad, azt hogy szórakoztató társaság vagy.
Ha pedig elég szép vagy, akkor meg tökmindegy minden, amit írtam :D
Őszinte leszek, nem olvastam az eddigi válaszokat, lehet ismétlek másokat :)
A Tinder nem a komoly bemutatkozókról szól, szinte mindenki kép alapján dönt. Az is, aki komolyabbat keres. Alapból el se lehet olvasni a teljes bemutatkozást, csak kattintás és görgetés után. Néha rákattintok és elolvasom, de az a Tinder lényegét veszi el.
Match után mielőtt ráírok valakire, ott már persze elolvasom.
A szöveggel nincs baj, de én a 28 ikonból álló vonattól rosszul vagyok. Lehet másoknak tetszik, de engem nagyon zavar. Nem ezen múlna, hogy rádírnék-e, de jobb lenne nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!