Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ilyen Tinder bio szerintetek...

Ilyen Tinder bio szerintetek milyen egy huszonéves lánynak?

Figyelt kérdés

Pozitív, vidám, határozott lány vagyok. Szabadidőmben szívesen megyek moziba, színházba, strandra, szeretek új helyeket felfedezni, de egy jó könyv, film, vagy néhány óra a konyhában is kikapcsol.

Továbbá: ♍🐕🗣️✍️🎵🏊⛸️💃🌲🏖️🍩🍝☕

Ha hasonló beállítottságú vagy te is, vagy úgy érzed, passzolnánk, akkor írj rám 😉

Javítsak valamit? Vagy ez így korrekt? Vagy béna?

2021. máj. 3. 12:49
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

" Nem őt akarom boldoggá tenni, és nem azt szeretném ecsetelni, hogy mit tudok neki adni."

Pedig ebből áll a kapcsolat h mindkét fél ezzel a céllal közeledik a másik felé, és a két félből lesz az egymást tesszük boldoggá. Ne mondd nekem h te nem ezt keresed elsősorban h a másik mit ad neked. Örülök h nem vagyok a célközönséged, ezzel mindketten jobban járunk, a becsicskulós résszel eleve kuka lennél. Szivesen.

2021. máj. 3. 15:18
 12/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok, örülök, hogy végül a Tiéd lett az utolsó szó, én is mindenképp így gondoltam volna. Jól megmondtad! Ja, és köszönöm szépen! :)
2021. máj. 3. 15:21
 13/23 anonim válasza:
ez a rengeteg emoji borzalmas, inkább fejtsd ki szavakban, nekem ebből az jönne le, hogy 12 éves szinten vagy
2021. máj. 3. 16:40
 14/23 anonim válasza:
Az itteni válaszaid alapján messzire kerülnélek. Előre sajnálom azokat akikkel majd eljutsz randira, akár kapcsolat és csak később derül ki ez, ahogy reagáltál arra amit fentebb javasoltak neked.
2021. máj. 3. 16:44
 15/23 anonim válasza:
Jó ha sok infót adsz meg magadról de ez talán kicsit túl sok,a hatosnak annyiban igaza van hogyha egy jól megfogalmazott bemutatkozód van az nekem komoly dolgot jelent,de persze te tudod hogy mit szeretnél. Ez ebben a formában talán kicsit túl gyerekes. Mint amikor azt látom kiírva hogy igazi férfit keresek de a szexéhes pasik kerüljenek,ha a pasi meg nem a szexre megy akkor nincs Sava borsa a dolognak,tehát lehet úgymond igazi férfi kedves figyelmes úriember de nem adja meg az izgalmat akkor kuka 😀. Ugye ugye. Ismerkedés ,légy csábító,ne gyerekes vagy kis butus,hagyd hogy elcsábítsanak és ha ezen felül nekem megvan az összhang, az apróságok hobbik amiben jó érzés ha a másik erősít engem és nem nyomja el bennem azt ami nekem fontos akkor BINGO!! Sok sikert.35f
2021. máj. 3. 17:57
 16/23 anonim válasza:
Írj olyat, ami rád jellemző, ami különlegessé tesz. BÁRMIT.
2021. máj. 3. 20:33
 17/23 anonim válasza:

Ha én, mint nem "alap" férfi tehetek egy javaslatot :

MINDENKI ezt irja. De komolyan mindenki. Tudjuk, tudjuk, strand/mozi/kirándulás blablabla.

Az irásodon, stílusodon és a csipős megjegyzéseiden már itt látszik, hogy több vagy te ennél. Nem kell ennyire belesimulni a "basic" kultúrába.

Két mondat, egy csattanós poén többre menne hogy felkeltsd a kicsit intelligensebbek figyelmét.

Hogy értsd, ezek mind jók egy férfinak, meg minden, 20 évesen egyetemen anyu pénzén élve.

Ha olyan partner kell, aki már egy megvalósított életet él, akkor vagy olyan hobbikat sorolj, amik TÉNYLEG érdekesek, vagy ha az nincs, akkor csak add magad, azt hogy szórakoztató társaság vagy.

Ha pedig elég szép vagy, akkor meg tökmindegy minden, amit írtam :D

2021. máj. 3. 21:24
 18/23 anonim válasza:
A legtöbb nőnek nincs is leírása 40-50 et kell lapoznom mire találok egyet normálisat, és nem csak annyit, hogy köves instán, legalább is az én korosztályom (18-22). Itt legalább kapok egy alap képet a lányról, és tudok is reagálni a leírására indításnál, mondjuk például “ha választhatnál melyik könyv világában töltenél el egy napot, és miért?” (ez most nem a legjobb, de most ez lényegtelen), és később egy kávé mellett a való világban meg tudom ismerni, ha szimpatikus akkor összejövök vele, ha nem akkor nem. Tinder-re ez tejesen jó, a többit majd megtudom róla, ha találkozunk a való életben.
2021. máj. 3. 21:50
 19/23 anonim válasza:

Őszinte leszek, nem olvastam az eddigi válaszokat, lehet ismétlek másokat :)

A Tinder nem a komoly bemutatkozókról szól, szinte mindenki kép alapján dönt. Az is, aki komolyabbat keres. Alapból el se lehet olvasni a teljes bemutatkozást, csak kattintás és görgetés után. Néha rákattintok és elolvasom, de az a Tinder lényegét veszi el.

Match után mielőtt ráírok valakire, ott már persze elolvasom.

A szöveggel nincs baj, de én a 28 ikonból álló vonattól rosszul vagyok. Lehet másoknak tetszik, de engem nagyon zavar. Nem ezen múlna, hogy rádírnék-e, de jobb lenne nélküle.

2021. máj. 3. 23:40
 20/23 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a szöveg, a külső a lényeg.
2021. máj. 4. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!