Vannak itt (budapesti) biszex vagy leszbi lányok?
Figyelt kérdés
Budapesti majdnem 18 éves bi lány vagyok és szívesen barátkoznék (vagy több) ha lenne valaki a közelben. Eddig csak fiúkkal volt kapcsolatom, de bennük most kicsit hitemet vesztettem szóval jó lenne hozzám hasonló lányokat megismerni, de attól félek kevesen vannak, legalábbis eddig még senkivel sem akadtam össze (de kevés hely is van rá sajnos).
Szeretek komolyabb témákról beszélgetni de viccelődni is lehet velem, és igényem lenne arra hogy akár baráttal akár majd párommal sok sok programot csináljunk stb. Illetve kicsit félénkebb vagyok szintén múltbeli dolgok miatt, de az új emberekre nagyon nyitott is, ha már valakiben megbízok.
Ha valakinek van kedve beszélgetni(tartósan) akkor írjon itt vagy priviben, hátha :D
2021. máj. 1. 19:23
1/4 anonim válasza:
Helyes pasik vannak F
2021. máj. 1. 19:53
2/4 anonim válasza:
Igen én itt vagyok.
2021. máj. 1. 19:53
3/4 anonim válasza:
Nincsenek.
2021. máj. 1. 20:43
4/4 anonim válasza:
Komolyabb témákról, éspedig?
2021. máj. 1. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!