Mi velem a baj, miért nem megy az ismerkedés ?
Oké, szóval alapadatok.... 185 magas vagyok 31 F Budapestről...
Nem ilyen közmunkás utcaseprő vagyok foglalkozásomat tekintve, hanem mondjuk amolyan csoportvezető szerű egy multinál
Egyedül élek saját lakásomban önállóan és nem pedig anyutól függök...
Szeretek jól öltözködni, adok magamra (szerencsére ezt megengedhetem magamnak)
Nincs gyerekem, nincs háziállatom, nem dohányzok, nem bulizom szét magam (mondjuk most nem is lenne hol XD) és kb ennyi az elvárásom a másiktól is, illetve egy beszélgetésbe , ismerkedésbe ne csak én rakjak energiát .
Külsőre nem várok egy fittnesskirálynőt, nem azt mondom hogy ellökném magamtól, de jobb szeretem ha valaki nem lapos mint a nagy alföld, van mit fogni rajta (bár a túl sok fogni való meg már sok , nem csak nem esztétikus , de nem is egészséges)
Nem csak pont annyi idős lányokat keresek mint én , fiatalabb idősebb is belefér, csak ne sokkal azért :D
Biztos rossz a dumán.... ez elképzelhető habár legrosszabb esetben is átlag, de mondjuk tinderen meg akárhol ezt nem látni képről....
Nem vagyok lekezelő a lányokkal, nem vagyok nőgyűlölő
Képet küldök annak aki kéri és mondana is egy két szónyi véleményt.
Esetleg ha valaki úgy gondolja , hogy szintén nem jó egyedül akkor .... ;)
A leírtak alapján pedig kb. minden nő ilyen férfira vágyuk!
Magas vagy, saját lakásod van, jol keredő, menő állásod!
Valami nagy defekt lehet veled, ha így sem találsz nőt...
Ilyen paraméterekkel még ronda is lehetsz, úgy is találsz nőt!
Elég irritáló a stílusod. Elég lett volna leírni, hogy csoportvezető szerűség vagy és nem kell lesajnálni a közmunkásokat és a szüleiknél élőket, hiszen ennek nincs köze a problémádhoz. Mármint annyiba mégis, hogy elég arrogánsnak tűnsz. Ha ismerkedéskor is ilyen vagy, az elég jó ok tud lenni, hogy ne akarjanak találkozni veled.
Tele írtál egy oldalt, de nem írtál arról, hogy hol/hogyan próbálkozol (egyáltalán próbálkozol-e), illetve inkább arról írtál, hogy mit nem csinálsz.
Van bármilyen hobbid, érdeklődési köröd? Ha csak arról beszélsz, hogy mennyire csoportvezető szerűség vagy és, hogy van pénzed ruhára, meg házra, akkor nem lehetsz túl jó beszélgetőpartner.
A szöveged közepén az XD pedig nagyon gyerekes és nagyon nem illik oda, vagy ha szerinted az egy nagyon vicces megjegyzés volt, akkor a humoroddal is vannak gondok.
2- ezt azért írtam le, mert előfordult már hogy egy óvónővel beszéltem és megállapította hogy túl nagy a különbség kettőnk között
Illetve mi az irritáló? kvázi tényeket soroltam
Továbbá : Nincs gyerekem, nincs háziállatom, nem dohányzok, nem bulizom szét magam (mondjuk most nem is lenne hol XD) <- ebből leszűröd hogy gyerekes vagyok?
Hobbik meg... amit szinte szeretek csinálni azt most egyiket se lehet , szeretek pl moziba járni- zárva van minden , szeretek társasozni - nem igazán ajánlott , szeretem a kvízeket - hát ismét... zárva van minden, rég squasholtam már- zárva van minden, konditeremben is rég voltam már, biciklizni szoktam volt lejárni régen napi 30km - zárva van minden, vagy csak beülni valahova haverokkal - na ezek közül már vannak nyitva helyek és jó felelőtlen volt aki hétvégén a hatalmas tömegben elment ilyen helyekre
Az az irritáló, hogy minden mondatoddal magadat fényezed és azt mutatod be, hogy mennyivel jobb vagy másoknál.
Normális tény sorolás ez lett volna: csoportvezető szerű vagyok egy multinál. Szeretek jól öltözködni, adok magamra. Egyedül élek saját lakásomban.
Ebből a 3 bekezdésből minden más amit írtál, az felszínes/felvágós/degradáló, illetve fölösleges szófosás. Nekem ez bőven az irritáló kategória.
Ha fél oldalnyi szöveg alapján kell kitalálni, hogy mi a baj veled, akkor igen, elég egy XD a következtetés levonásához. Tini kor után már gáz minden ok nélkül XD-vel dobálózni. Ha nevetsz a másik mondanivalóján, vagy valami nagyon troll dolgot mondasz akkor úgy okés lenne.
Az elmúlt egy évben csináltál valamit? Értem, hogy sok mindent nem lehet most csinálni, de ha ismerkedésnél annyit mondasz, hogy nincs mit csinálni ezért egész nap dolgozol, vagy a falat bámulod, akkor nem leszel túl szimpatikus (amúgy ez egy elég általános probléma mostanában, hogy senkivel nem történik semmi és nem lehet miről beszélni..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!