Egy nő miért csinálja ezt?
Tinderen megismerkedtünk át vittük a beszélgetést instára.
Pár nap után elhívtam találkozni amibe lelkesen bele is egyezet majd a találkozó előtt 4 órával közli hogy jajj ő bulizott és fáradt nem jó neki. Ezzel úgy voltam nem baj első talit lemondja nem para megbeszéltük a kővetkezőt a következő hétre és előtte pár nappal mondja hogy amúgy bizonytalan a dolog mert hogy próbanapra megy. Persze utána nem is írt két napig és ez a tali is kuka lett. Utána beszéltünk újra és megbeszéltünk még egy találkozót hétvégére majd amikor írtam neki pontosan hol mikor utána ghostolt. Rá 2 hétre rá random be rakott close friendsbe és kirakott magárol storyt . Erre reagáltam azzal hogy benevetőztem és megkérdeztem hogy miért rakott cf-be amikor ghostol.
Utána írta hogy bocsánat hogy eltűnt blablabla jó adtam neki még egy esélyt bele egyezett a taliba amit javasoltam idézem szavait “nekem tökéletes a vasárnap” és ezután eljátszotta ugyan azt hogy ghostol az után a kérdés után hogy pontosan mikor hol.
Az ilyen nők mit éreznek de komolyan? És egyre több az ilyen és emiatt lehetetlen már ismerkedni tinderen.
21/f
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Végül kiderült, hogy azért ghostolt mert , hogy rá írt az exe és felkavarodottak az érzelmei 🤣—>Trash of tinder
Ghosting= Egyik pillanatról a másikra eltűnik és nem ír többé
Benevetőztem= küldtem egy kinevetlek a g*cibe reakciót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!