Hogyan kérdeznétek rá a tetoválására?
A sztori röviden: van egy futár, akivel elég sokat találkozom, mert mióta bejött a covid azóta igyekszem online rendelni, amit lehet. Mindig ugyanaz a fiatal srác jön, mindig kedves, érdeklődő. És nem mellesleg nem is néz ki rosszul...:D (1-2x láttam már maszk nélkül). Viszont hát elég nehéz ismerkedni egy futárral, aki állandóan siet és akiről semmit nem tudsz, se a nevét, se mást.
A múltkor észrevettem, mikor fel volt húzva egy kicsit a pulcsi ujja, hogy van az egyik kezén egy nagyobbnak tűnő tetkó, de nem látszott az egész és elég nonfiguratívnak tűnt. Nekem tetszenek alapjáraton a tetkók, rajtam is van egy picike, (tesómmal közös) így gondoltam ha már jobb idő lesz kint és pólóban lesz, akkor rákérdezek. Csak bármit játszok le a fejemben, hülyén hangzik.:D Mondjuk odamondom, hogy de jól néz ki a tetkód, az olyan béna meg fura szerintem, erre mégis mit mondjon..? Aha köszi.. Ha hozzáfűzöm, hogy megnézhetem-e, szerintem az is béna, hisz elég jól látható egy nagy tetoválás az ember kezén, aki ott áll veled szemben. :D Gondoltam akkor rá kéne kérdezni, hogy mit ábrázol, de ha nonfig, akkor igazából ez is hülyén jön le. :D Gondolkodtam hogyan másképp tudnék szóba elegyedni vele, de semmi ötlet, tényleg mindig siet, általában ki se száll teljesen a liftből, hanem a lábával tartja, hogy ne menjen el azt a 2 perc alatt, amíg odaadja a csomagot.
Tudom, tök nyomi vagyok, de ti hogyan-miként kérdeznétek rá a tetkójára, hogy az ne legyen se tolakodó, se erőltetett és béna?
Nem vagyok sajnos olyan bátor, hogy ezt meglépjem. Aztán, ha nem hívna fel, viszont a csomagot továbbra is hozza... :D Elég kínos és kellemetlen lenne úgy csinálni minden alkalommal, mintha nem égettem volna le magam.😅
Na mindegy, azért köszi a biztatást, de inkább megpróbálok majd a tetoválására valahogy rákérdezni, hátha az kevésbé sül el bénán.
Aranyos vagy, hogy próbálsz segíteni!:)
Egyébként ez nem is rossz ötlet, ártatlan érdeklődésnek tűnik. Csak 5-ből 4-szer mikor jön, akkor tuti hogy egyik lábával tartja a liftet, van nála még másik x csomag és láthatóan siet, ha jól tudom nekik azért tartaniuk kell a menetrendet, nem érnek rá hozzám hasonló félős lányokkal csevegni.:D De a mostani időjárásból ítélve, beletelik még pár hétbe, akár hónapba is mire lesz annyira meleg, hogy ne pulcsi legyen rajta és látszódjon rendesen a tetoválása. Addigra még az is lehet, hogy gyűjtök erőt bedobni ezt, amit írtál a 12-es kommentben.
Közben pedig agyalok, hogy a köztes idő alatt mivel tudnám valahogyan szóval tartani.:D
Ha valaki még olvasná esetleg...
Annyi változás történt, hogy pár napja kidobott a fb egy srácot, akit közös ismerős lévén elvileg ismerhetek és nem hittem a szememnek, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a futár srác. Régebben már laktam ezen a környéken így van pár ismerősöm fb-n, aki neki is ismerőse, mert mint kiderül a profiljáról ő is itt lakik ebben a kerületben, így kötött össze a fb. Meglepődtem nagyon.:D Na de a lényeg: van barátnője, szóval vége is a történetnek. Bár az adatlapja szerint egyedülálló, már az első kép is egy közös kép a barátnőjével. Legalább nem kell agyalnom, hogyan-miként érdeklődjem utána, ez is valami.
Elég egyértelmű, hogy a barátnője, vannak kint tavaly karácsonyi meg kirándulós képek, szívecskék miegymás. És az utolsó kép, ami kint van neki azon a lány tesója megjelölte őt, mint “sógi”. :D
Én pedig nem fogok rámozdulni egy foglalt férfira. Különben sem adott semmiféle “jelet” vagy bármit, ami arra utalna, hogy egy kicsit is érdekelném.
Ja,hát akkor igazad van,ez tényleg felejtős:(
Mindegy,legalább mostmár legalább nem kell ezen rágódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!