Van itt olyan leszbikus lány, akinek lenne kedve értelmes, tartalmas beszélgetéseket folytatni egy szintén leszbikus lánnyal?
Túl nagy kritériumokat nem tűzök ki. Legyél értelmes, érdeklődő beszélgetőpartner és én már boldog leszek.
Leginkább 22-28 közötti lányoknak szól a kérdés, de ha a fentebbieknek megfelelsz, a korod fog legkevésbé érdekelni.
Fiúk/férfiak ne írjanak kérem, van elég barátom/haverom közülük.
Nem véletlen hogy ennyi a leszbikus/biszex lány..
Egy női test eleve sokkal szebb/vonzóbb mint egy férfié, de ez a legkevesebb, az átlag férfi mentalitás borzasztó, ez itt a legnagyobb probléma. De nem akarok általánosítani
Miért lett törölve a válaszom? Mármint én voltam az első, aki pozitív választ adott a kérdésre..
Nem értem, miért kell ennyire veszekedősnek lenni. Egyszerű, meglátod, hogy a kérdés lányoknak szól, ráadásul leszbikus lányoknak és onnantól ignorálod, nem foglalkozol vele, nem elkezdesz vitát szítani, szimplán figyelmen kívül hagyod, mint nem neked szóló kérdés
A heteró nők közül sem jön be mindegyiknek minden férfi, kinek mi tetszik, tehát nekik sem mind jönnél be, miért baj az ha két nő egymással találja meg a boldogságot? Titeket ez miért zavar?
Egyszerűen nem értem...
Na mindegy, lányok ha van valakinek kedve beszélgetni, ismerkedni írjon nyugodtan, nem harapok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!