Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt ilyen no Romániából?

Van itt ilyen no Romániából?

Figyelt kérdés
Olyan not keresek aki szeretne mar letelepedni.Olyat aki mondjuk árva és sosem szerették igazan.Olyat akit bántottak kinézete miatt (csúnyasága,testi hibája miatt,vagy kövérsége stb).Olyan nőt szeretnek akit pátyolgatni kell.Az se baj ha nincs lakásod sem vagyonod.En mar lassan,pár ev múlva 40 leszek.A pontos korom nem irom le :D.Van félretett pénzem,nagy birtokom,munkám.Mar csak 1 pár hiányzik hozza.Sajnos magányos vagyok.Kinézetre:rövid fekete hajam van,van 1 pár plusz kiló,174 cm vagyok.Szeretek olvasni,filmezni,szamitogepes jatekozni,sok minden erdekel.

2021. ápr. 11. 07:39
 1/6 anonim válasza:
Na ez így nehéz lesz. Golddiggerek előre. A székely hadoszlop felkészül:)
2021. ápr. 11. 09:01
 2/6 anonim válasza:

Fantáziaképként lehet, hogy vonzó számodra az, ha azt gondolod, hogy így egy embernek az egyetlen biztonságos menedéke lehetsz, és ki van neked szolgáltatva, azonban az önbizalomhiányát és a sérüléseit egy idő után ki fogja rád vetíteni, és nem fogsz örülni.

Már alapjaiban is groteszk ez az egész, szóval remélem belátod, hogy így nem lehet egy funkcionális kapcsolatot felépíteni.

2021. ápr. 11. 11:05
 3/6 A kérdező kommentje:
En csak szeretnek egy olyan embernek segíteni,aki nem erdemelte azt az elettol amit kapott.Tudom milyen az ha iskolában,vagy munkahelyen stb kinezik az embert,ne adj Isten! esetleg bántják is.En eros vagyok lelkileg es tul vagyok sok mindenen,de van aki nem ilyen.MEgha nem is leszünk a vegen 1 par de hátha segíthetek az eleten egy ilyen nőnek.
2021. ápr. 11. 14:17
 4/6 anonim válasza:
Ne fokozd lécci!
2021. ápr. 11. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Szeretet és megbecsülés.Csak ennyi kell!
2021. ápr. 11. 14:59
 6/6 anonim válasza:

Jaaaj, ne! Én is ilyen voltam fiatalon, hogy csúnyácska, önbizalomhiányos és kimondom: butuska lánynak mondtam igent (ő kezdeményezett). Mert hát neki sose lesz senkije, ha én nem leszek a barátja. Mondjuk neki volt családja, nem is szegények, csak a lány volt ilyen kis nyomi.

Két évig voltunk együtt, talán a legrosszabb két évem volt. Mert neg akartam menteni őt, felemelni stb. Magamat, a tanulást, munkát elhanyagoltam miatta. Nagyon rossz felállás ez, nem szabad ilyenbe belemenni. Nagyon lealacsonyítottam magam, mert leereszkedtem hozzá. Azóta volt pár rossz kapcsolatom és végül megtaláltam a normális nőt, aki nem leszívja az energiáimat, hanem hozzáad.

Neked olyan pár kell, aki dolgos, aki küzdött és elért valamit az életben.

Csak azért, mert valakit bántottak korábban, kinéztek, még nem lesz jó ember. Nem mondom, hogy rossz ember lesz ettől, de sérül a lelke. És attól, hogy őt bántották, még lehet egy rossz ember, aki kihasznál másokat stb.

Inkább olyat keress, aki gazdagítja az életedet, aki hozzáad az energiáidhoz.

Tudom, hogy vonzó ötlet, hogy segítesz valaki szerencsétlenen és ezt ő feltétlen szerelemmel hálálja meg, de sajnos van ezzel ellentétes tapasztalatom az életben.

2021. ápr. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!