Van itt ilyen no Romániából?
Fantáziaképként lehet, hogy vonzó számodra az, ha azt gondolod, hogy így egy embernek az egyetlen biztonságos menedéke lehetsz, és ki van neked szolgáltatva, azonban az önbizalomhiányát és a sérüléseit egy idő után ki fogja rád vetíteni, és nem fogsz örülni.
Már alapjaiban is groteszk ez az egész, szóval remélem belátod, hogy így nem lehet egy funkcionális kapcsolatot felépíteni.
Jaaaj, ne! Én is ilyen voltam fiatalon, hogy csúnyácska, önbizalomhiányos és kimondom: butuska lánynak mondtam igent (ő kezdeményezett). Mert hát neki sose lesz senkije, ha én nem leszek a barátja. Mondjuk neki volt családja, nem is szegények, csak a lány volt ilyen kis nyomi.
Két évig voltunk együtt, talán a legrosszabb két évem volt. Mert neg akartam menteni őt, felemelni stb. Magamat, a tanulást, munkát elhanyagoltam miatta. Nagyon rossz felállás ez, nem szabad ilyenbe belemenni. Nagyon lealacsonyítottam magam, mert leereszkedtem hozzá. Azóta volt pár rossz kapcsolatom és végül megtaláltam a normális nőt, aki nem leszívja az energiáimat, hanem hozzáad.
Neked olyan pár kell, aki dolgos, aki küzdött és elért valamit az életben.
Csak azért, mert valakit bántottak korábban, kinéztek, még nem lesz jó ember. Nem mondom, hogy rossz ember lesz ettől, de sérül a lelke. És attól, hogy őt bántották, még lehet egy rossz ember, aki kihasznál másokat stb.
Inkább olyat keress, aki gazdagítja az életedet, aki hozzáad az energiáidhoz.
Tudom, hogy vonzó ötlet, hogy segítesz valaki szerencsétlenen és ezt ő feltétlen szerelemmel hálálja meg, de sajnos van ezzel ellentétes tapasztalatom az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!