Vannak itt bbw/ssbbw testalkatú lányok?
Kedves 68-as!
Tehát pasiként válaszolok!
Nekem pont így,a teltebb,nőiesebb formák tetszenek!
Ami szerintem szép,s kívánatos egy nőn,nagyobb popsi,teltebb,de kizárólag természetes cicik,nagyobb pocika,has...
Meg úgy egészében a számomra NŐIES NŐ!!!
Remélem,ezzel nem bántok meg senkit,de a vékony lányok,nők számomra sosem voltak vonzóak,izgatóak,sőt,inkább taszítóan hatottak,s hatnak rám!
Tehát,ha akad itt olyan teltebb Hölgy,nő,aki beszélgetni,ismerkedni szeretne,várom üzijét priviben!!!
F
Hát én sajnos annyira azért nem vagyok kövér (magas meg pláne nem), de ahhoz épp eléggé, hogy az "átlag" pasinak ne jöjjek be....
Rákerestem erre a Juicy Jackie-re, akit egyik hozzászóló említett, és úgy nézem, egész hasonló az alkatom, csak jóval kisebb méretben. Esetleg olyan pasi is van, akinek épp ez jön be?
76-os,elöttem szóló Hölgy,mert az vagy,remélem...
Nos,igen,nekem is pont az ilyen,teltebb idomú,duci Hölgyek,nők jönnek be pasiként!
Ha rám írsz priviben,szivesen beszélgetnék,ismerkednék veled,vagy akár bármelyik teltebb Hölggyel,aki ír nekem!!!
F
Nagyon örülnék egy ssbbw vagy ussbbw nőnek. Biztos nálunk is vannak ekkora hölgyek,nyílván nem annyian,mint Amerikában.
Számomra vonzóak a hatalmas idomok,szépnek látom az extrém nagy nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!