Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt bbw/ssbbw testalkat...

Vannak itt bbw/ssbbw testalkatú lányok?

Figyelt kérdés
Olyan lányokat keresek akik nagyon molettek és szívesen ismerkednek:)

2021. ápr. 7. 17:07
 71/109 anonim válasza:
70-es:én is imádom a hatalmas,terebélyes,lógós nagy puha pocit.És azt,ami alatta van,amire rálóg.....
2021. nov. 21. 10:18
 72/109 anonim válasza:
Hát ha van itt bevállalós vagy legalább ismerkedni hajlandó 100+os csinibaba az írjon !
2022. jan. 28. 01:40
 73/109 anonim válasza:

Kedves 68-as!

Tehát pasiként válaszolok!

Nekem pont így,a teltebb,nőiesebb formák tetszenek!

Ami szerintem szép,s kívánatos egy nőn,nagyobb popsi,teltebb,de kizárólag természetes cicik,nagyobb pocika,has...

Meg úgy egészében a számomra NŐIES NŐ!!!

Remélem,ezzel nem bántok meg senkit,de a vékony lányok,nők számomra sosem voltak vonzóak,izgatóak,sőt,inkább taszítóan hatottak,s hatnak rám!

Tehát,ha akad itt olyan teltebb Hölgy,nő,aki beszélgetni,ismerkedni szeretne,várom üzijét priviben!!!

F

2022. jan. 28. 05:34
 74/109 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz.A vékony nők nekem sem tetszenek.Az extrém kövér,200 kg körüli nőket viszont imádom.Nagyon izgató a hatalmas,hájas női test.
2022. jan. 29. 12:49
 75/109 anonim válasza:
Igen🤘
2022. jan. 29. 12:50
 76/109 anonim válasza:

Hát én sajnos annyira azért nem vagyok kövér (magas meg pláne nem), de ahhoz épp eléggé, hogy az "átlag" pasinak ne jöjjek be....

Rákerestem erre a Juicy Jackie-re, akit egyik hozzászóló említett, és úgy nézem, egész hasonló az alkatom, csak jóval kisebb méretben. Esetleg olyan pasi is van, akinek épp ez jön be?

2022. febr. 11. 21:53
 77/109 anonim válasza:

76-os,elöttem szóló Hölgy,mert az vagy,remélem...

Nos,igen,nekem is pont az ilyen,teltebb idomú,duci Hölgyek,nők jönnek be pasiként!

Ha rám írsz priviben,szivesen beszélgetnék,ismerkednék veled,vagy akár bármelyik teltebb Hölggyel,aki ír nekem!!!

F

2022. febr. 12. 10:23
 78/109 anonim válasza:

Nagyon örülnék egy ssbbw vagy ussbbw nőnek. Biztos nálunk is vannak ekkora hölgyek,nyílván nem annyian,mint Amerikában.

Számomra vonzóak a hatalmas idomok,szépnek látom az extrém nagy nőket.

2022. febr. 12. 20:46
 79/109 NTBS válasza:
Biztosan van. Keress bátran. Sok sikert.
2022. márc. 8. 15:14
 80/109 anonim válasza:
Emberek ti jól vagytok? Én is rohadt kövér csaj vagyok, de minden eszközzel próbálok tőle megszabadulni. Hogy lehet ezt szépnek látni?
2022. márc. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!