Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van a lépcsőházunkban egy...

Van a lépcsőházunkban egy lány,aki tetszik nekem,de mostanában ott éjszakázik vele egy pasi,így nem merek felé közeledni. Egyik haver mondta,lehet,hogy a testvére,vagy egyik rokona,de számomra ez elég hihetetlen... Ti mit tennétek? 26F

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 15:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen,kielégítő választ adtál!
2021. ápr. 6. 17:33
 12/16 anonim válasza:
Biztos egy nagy ribi lehet hogy pasikat vissz magához , fúj
2021. ápr. 6. 17:41
 13/16 anonim válasza:
Miért leszel bohóc attól, hogy elbeszélgetsz egy lakótárssal? Egyszerű barátságot próbálj vele kialakítani, aztán majd meglátod lesz-e több.
2021. ápr. 6. 17:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Én a bekopogtatásra értettem...

Esetleg ha egyedül látom váltok vele néhány szót majd...

2021. ápr. 6. 17:58
 15/16 anonim válasza:
Mi a párommal nem rég költöztünk új lakásba. 1-2 héten belül összefutottam a lépcsőházban egy sráccal, mondta hogy felettem 2vel lakik, kérdezte hogy érzem itt magam meg ilyenek aztán mondta hogy ha segíthet valamit szóljak. Na pl így lehet kezdeményezni.
2021. ápr. 6. 18:14
 16/16 A kérdező kommentje:
De nem lett belőle kapcsolat,gondolom....
2021. ápr. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!