Érdemes várnom rá?
Tanácstalan vagyok. 4 hónapja beszélgetek Fb-on egy fiúval, ismerjük egymást már egy ideje, viszont 4 hónapja kezdtünk el gyakrabban beszélgetni. 4 hónapja szinte minden egyes nap beszélgetünk, szerintem jól megértjük egymást, én úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon megkedveltem őt ezelatt az idő alatt. A probléma viszont az, hogy úgy érzem, nem halad ez az egész köztünk sehová, mintha egy helyben toporognánk. Nem messze lakunk egymástól, mégis 4 hónap alatt 2x találkozunk. A randik jól sikerültek, továbbra is beszéltünk napi szinten, említette is hogy majd összehozhatunk következő találkákat is, viszont eddig még nem került rá sor (nyilván a korlátozások miatt is nehéz most ez). Sokat dolgozik, eléggé elfoglalt emberről van szó, így van hogy néha csak napi 1-2 üzenetet váltunk egymással (1-2 igen, de hosszan, regényesen írunk egymásnak általában).Eddig úgy voltam vele, hogy türelmes leszek, megvárom mi sül ki ebből, hátha idővel lép majd, lehet egy kis időre van még szüksége, azért nem haladunk igazából. Említette, hogy volt egy kapcsolata, ami sajnos nem végződött jól és az akkor szerzett sérelmeket nehezen dolgozta fel, gondolom ez is közre játszhat a dologban. Utóbbi időben viszont már nehéz türelmesnek lennem, kicsit bizonytalan ez a helyzet, mivel így igazából nem egyértelmű mit szeretne tőlem, hogy tenyleg szeretne valami komolyabbat, csak még időre van szüksége, vagy nem igazán van esély ilyesmire. Egyik barátnőm szerint el kéne engednem ezt az egészet, keresni valaki mást, szerinte ebből nagy valószínűséggel nem lesz semmi, ha 4 hónapja ilyen változatlan a helyzet, viszont én már nagyon megkedveltem őt, de már a türelmem is fogy sajnos és nem tudom mi tevő legyek. Így egyenesen pedig eléggé félek nála rákérdezni, hogy most akkor mi is a helyzet, félek hogy nagyon nyomulósnak tartana emiatt, olyannak aki erőlteti, sietteti a dolgokat.
Szerintetek mit kéne tennem? Érdemes rá várnom?
23/L,27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!