Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Igaz az, hogy a kedves srácok...

Igaz az, hogy a kedves srácok kevesebb eséllyel indulnak a lányoknál, főleg élő ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A kedves srác mindig tudja, hol a határ és nem meri átlépni.

"Ohh itt van Dóri...olyan jó csaj, be is jön, de nem lenne illendő csak úgy elhívni valahová."

"Itt vagyunk a randin, látom rajta, hogy akar valamit(csók/ölelés), de nem merem meglépni, mert az a ő személyes tere."

"Látom rajta, hogy...nem kéne...?"

2021. márc. 29. 20:03
 1/9 anonim válasza:

Az, amit te példának írsz nem kedvesség, hanem félősség. Az, ha valaki kedves sosem hátrány. Ki akarna összejönni egy bunkóval? Szerintem senki.

Mi az, hogy nem illendő elhívni? :D Már miért ne lenne az?

Látod, hogy akar valamit, de mégsem lépsz? Ez meg szimpla hülyeség.

2021. márc. 29. 20:15
 2/9 QvanyadatMDRTR válasza:
van akinél nyerő, de kevésnél. Alkalmazkodni kell bruh
2021. márc. 29. 20:25
 3/9 anonim válasza:
1-es, pedig a lányok szét adják a bunkóbb srácokat, nemes egyszerűséggel ez azért van, mert határozottság, férfiasság kell nekik, nem félősség és bizonytalanság, amit a kérdező prezentált. Úgyhogy, kérdező, legyél határozott. Máshogy sose lesz párod. Ha látod az alkalmat, hogy na most mehet, akkor menjen. Elhívni sosem bunkóság senkit, max aszondja, hogy nem. Akkor ez van, mész a következőhöz, hátha ő igent mond. Máshogy nem lehet barátnőt találni, csak úgy, ha próbálkozol ezerrel, határozottan, magabiztosan.
2021. márc. 29. 20:35
 4/9 anonim válasza:

3!

A kedvesség és a határozottság, férfiasság nem egymás ellentétei. A kérdező pedig teljesen rosszul fogalmazott, a kedvességet a félőséggel, bátortalansággal tette egyenlővé.

2021. márc. 29. 20:40
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 Szerintem se hátrány, ha néha egy srác nem tudja a határokat, még tán imponál is a fiatal lányoknak(kivéve a szexnél, ott persze, csak okosan)

#3 Igen, de legtöbbször nem is randi megkapásával van a baj, hanem a következő lépéssekkel.

Pl nekem a legtöbb kapcsolatom határozott lányokkal volt, mert ők nem vártak arra, hogy majd én kitalálom mi lesz, léptek és várták rá a választ.

2021. márc. 29. 20:47
 6/9 anonim válasza:

Kérdező!

Nem értem ezt a határ dolgot nálad :D Semmilyen határt nem lépsz át azzal, hogy odamész valakihez beszélgetni, vagy ha a lány egyértelmű jeleket ad arra, hogy csókot szeretne, te pedig megcsókolod.

2021. márc. 29. 20:50
 7/9 anonim válasza:
Nem, a kedvességel önmagában nincs semmi baj, viszont amiket te írsz példának, ott nem azért nem léped meg, mert annyira kedves lennél, hanem mert nem mered. Ez pedig teljesen más. Ha valaki ennyire félénk fiúként, az tényleg hátránnyal indul, mert a legtöbb lány azért szereti, ha a srác kezdeményez eleinte és ha te ezt nem mered megtenni, akkor nem fog összejönni a dolog akkor sem, ha amúgy eredetileg lett volna esélyed.
2021. márc. 29. 20:51
 8/9 anonim válasza:
#3, nem minden lány ugyanolyan. Nem lehet ezt csak úgy megmondani, hogy a határozottság kell “nekik”. Mindenkinek mások a preferenciái.
2021. márc. 29. 21:28
 9/9 anonim válasza:
Valószínüleg kézikönyv kéne mindenkihez,hogy ezt ne tudjuk soha elrontani...
2021. márc. 31. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!