Igaz az, hogy a kedves srácok kevesebb eséllyel indulnak a lányoknál, főleg élő ismerkedésnél?
A kedves srác mindig tudja, hol a határ és nem meri átlépni.
"Ohh itt van Dóri...olyan jó csaj, be is jön, de nem lenne illendő csak úgy elhívni valahová."
"Itt vagyunk a randin, látom rajta, hogy akar valamit(csók/ölelés), de nem merem meglépni, mert az a ő személyes tere."
"Látom rajta, hogy...nem kéne...?"
Az, amit te példának írsz nem kedvesség, hanem félősség. Az, ha valaki kedves sosem hátrány. Ki akarna összejönni egy bunkóval? Szerintem senki.
Mi az, hogy nem illendő elhívni? :D Már miért ne lenne az?
Látod, hogy akar valamit, de mégsem lépsz? Ez meg szimpla hülyeség.
3!
A kedvesség és a határozottság, férfiasság nem egymás ellentétei. A kérdező pedig teljesen rosszul fogalmazott, a kedvességet a félőséggel, bátortalansággal tette egyenlővé.
#1 Szerintem se hátrány, ha néha egy srác nem tudja a határokat, még tán imponál is a fiatal lányoknak(kivéve a szexnél, ott persze, csak okosan)
#3 Igen, de legtöbbször nem is randi megkapásával van a baj, hanem a következő lépéssekkel.
Pl nekem a legtöbb kapcsolatom határozott lányokkal volt, mert ők nem vártak arra, hogy majd én kitalálom mi lesz, léptek és várták rá a választ.
Kérdező!
Nem értem ezt a határ dolgot nálad :D Semmilyen határt nem lépsz át azzal, hogy odamész valakihez beszélgetni, vagy ha a lány egyértelmű jeleket ad arra, hogy csókot szeretne, te pedig megcsókolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!