Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok valakinek lenne kedve...

Lányok valakinek lenne kedve ismerkedni? :D 20/F

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista vagyok, sajnos nincs lehetőség mostanában ismerkedni. Szívesen megismerkednék korban hozzám hasonló lányokkal!
2021. márc. 29. 15:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Sok sikert kívánok neked, bár nem lehetetlen itt ismerkedni, de azért légy résen.
2021. márc. 29. 17:24
 12/21 A kérdező kommentje:
B+ mivé lett a társadalom? Komolyan mondom, megérett a világ a pusztulásra.
2021. márc. 29. 22:11
 13/21 anonim válasza:
Mondod ezt te aki egy kérdés-válasz oldalon próbálsz csajozni, te kis egyetemista :)
2021. márc. 29. 22:16
 14/21 $$$$$ válasza:
Ne várj tőlük semmit😂. Mostanában nagyon sok az élettelen az oldalon akik itt élik ki magukat. A való életben elnyomott senkik. Ezért itt élik ki magukat. Nem ertik meg, hogy nem válaszolnak a kérdésre és azt sem hogy senki se kiváncsi rájuk. Bár én már elfogadom, hogy mindenfele h*lyesegeket írkálnak így legalabb fontosnak erzik magukat. Hiába nem azok😂.
2021. márc. 30. 17:12
 15/21 anonim válasza:

“A való életben elnyomott senkik.”

Mert nem tetszik nekik, hogy valaki nem arra hasznalja az oldalt amire valo, teged sem az eszedert szeretnek...

2021. márc. 30. 17:29
 16/21 $$$$$ válasza:
Öreg. Mi a neve a kategórianak ? Csak olvasd el. "Társkeresés,,. Próbáld meg értelmezni. Szerintem inkább te vagy az akit nem az eszéért szeretnek...
2021. márc. 30. 19:24
 17/21 anonim válasza:
Szabalyzatot olvasd el :)
2021. márc. 30. 19:34
 18/21 $$$$$ válasza:
Legyen igazad. Legyen az a szabalyzatban amit mondasz. En nem olvasgatom mert van jobb dolgom is. De ettöl függetlenül neked miert fáj az,hogy a srác kiír ide egy ilyen kérdést? Én komolyan nem értelek titeket. Csak élettelenek vagytok ha ilyenekkel foglalkoztok. Most sehova se tud menni ismerkedni. Ha pont ide akarta kiírni akkor ide irta ki. Aztan vagy összejön neki vagy nem. Feleslegesen ne szóljatok hozzá a kérdéséhez. Nem hiszem, hogy nektek bármi hátrányotok lesz abbol, hogy ő ide kiírta ezt.
2021. márc. 30. 20:16
 19/21 anonim válasza:
Le lett írva, hogy miért baj. Ne hisztizz.
2021. márc. 30. 21:08
 20/21 $$$$$ válasza:
Na jo. En nem veszekszek veled. Ez egyetlen dolog miatt zavar teged. Azert mert unatkozol es nincs jobb dolgod. De en most itt befejezem. Nem veszekszek ilyen emberekkel.
2021. márc. 30. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!