Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normális, hogy most emiatt...

Normális, hogy most emiatt nem válaszol a Tinder matchem?

Figyelt kérdés

Miután matcheltünk, nagjából 1 napba tellett, hogy a beszélgetésünket a Messengerre tereljük. Azóta rengeteget beszéltünk, talán őt jobban érdekeltem, mint engem ő. Viszont mindenképpen úgy tűnt, hogy érdeklem, érdekesnek talál, sok közös pontunk is volt.

Viszont csak ma vetettem fel, hogy találkozzunk (szeret söröni, így javasoltam, hogy találkozzunk egy sörre) nem akartam tolakodó lenni, konkrét helyszín és időpontot sem szabtam meg (szlovák lány, így angolul beszéltünk) azt írtam neki h sometime, csak hogy ő se érezze azt, hogy sürgetem.

Szerintetek vissza fog írni? Esetleg fontolgatja a találkát? Mit gondoltok?

2021. márc. 26. 22:08
 1/6 anonim válasza:
Látta?és mióta nem írt?
2021. márc. 26. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem látta, de folyton online van. Érdekes (délután óta)
2021. márc. 26. 22:28
 3/6 anonim válasza:
Ha nem is latta amit irtal neki, miert varsz valaszt...?
2021. márc. 26. 23:11
 4/6 anonim válasza:
Túl gondolod, nyugi. :D Ha elolvassa és ráér válaszol tuti.
2021. márc. 26. 23:17
 5/6 anonim válasza:

"nem akartam tolakodó lenni, konkrét helyszín és időpontot sem szabtam meg"

Hiba. Hol a férfias határozottság? H vezeted igy a nőt? Elég ha ő feminin a kapcsolatban.

2021. márc. 27. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Visszairt :) Csutortokon tali.
2021. márc. 28. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!