Ez komolyan megtörtént! Ilyen van???
Egyik nap történt, hogy sétáltam a tóparton és amikor belenéztem a tóba megláttam egy tükörképet. Először nem tudtam, hova tenni, de valami hihetetlen látvány volt, egy helyes, jópofa srác tükörképe nézett vissza rám, aki 184 magas, 26 éves és 80 kg körüli sportos forma volt.
Elárulta, hogy szeret sportolni, edzeni, és ő egy szingli, heteró férfi aki komoly kapcsolatot keres.
Egyébként nagyon rendes, kedves forma a pali. Lányok, privátban várja, hogy írjatok neki. :D
Igazatok van, túl szerényre sikerült. :'D
De a viccet félretéve, nem vagyok elszállva magamtól. Csak egy kis mosolyt akartam csalni mindenki arcára, valami egyedi, kissé kreatívabb kiírással a szokásos: "Pista vagyok 28, ismerkedni valaki?" és társai helyett. Nem állt szándékomban az ellenszenv kiváltása sem. Picit mellé ment a poén, az én saram.
#6 Nem szoktam hisztizni, még ritkábban kérdést is kiírni :D
Én is folyton ezt tapasztalom.
Üdv.:jóska bá
Nárcisz, te vagy az? :D
Bele ne fulladj abba a tóba :D
Képzeld! Velem is történt valami nagyon hasonló! Épp a gyárból sétáltam hazafelé, amikor belenéztem egy pocsolyába és őt láttam: [link]
Fiatal, jókedélyű, egészséges hölgy, ő is elárulta, hogy komoly kapcsolatot keres, de sürgősen!
Szerintem ez a Sors. Mi összeillünk. -_-
Magdi XO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!