Zaklat egy pasi egy társkeresőről? Mit lehet tenni? A
Elképzelhető az, hogy ha van társkeresőn kint képed, és ugyanaz a kép van facebookon is, az alapján megtalált. Kipróbálhatod, hogy ha a google képkeresőjébe felrakod a képed, kiírja, hol máshol található még meg a neten az a kép. csak erre tudok gondolni. vagy tényleg egy ismerősöd, aki eleve ismer.
vagy a társkereső oldal egyik adminja, aki többet tud rólad, mint amit a társkereső kijelez, amit regisztrációnál meg kell adni.
esetleg egy másik oldalon is használod azt a képet, amit társkeresőnél, és azon az oldaln több infó van róladd
ezekre tudok gondolni, de nem vagyok IT-s, lehet más is.
Ha például egy kisvárosban élsz akkor keresztnév, város és kép alapján 2 perc alatt meg lehet találni valakit facen nem kell ehhez hackernek lenni.
Én is írtam már így lányra teljesen jó szándékkal bár belátom hogy para de nem volt kedvem regisztrálni a társkeresőre és egyszerűbb volt facen írni :D persze miután nem válaszolt nem zaklattam vagy ilyesmi amit veled csinálnak az zaklatás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!