Más is nehéznek találja 17-20 év között a párkeresést? Többi lent.
Eddig eléggé kiábrándító tapasztalataim vannak sajnos. Sok nyomulós, tiszteletlen sráccal "találkoztam", a legtöbbjükkel csak szerencsére online formában. Egyikükkel viszont elmentem randizni 2-3 hét ismerkedés után, ugyanis azt mondta komoly kapcsolatot keres, emellett humoros és értelmes volt, és vonzónak is találtam. Ennek ellenére a randi utolsó 10 percében pedig mondhatni letámadott, és majd' megfulladtam a nyelvétől. Na most egyrészt egyáltalán nem értem mi értelme annak, ha raboljuk egymás idejét, másrészt hogy jut eszébe ilyen bárkinek is, ha a másik fél semmi hajlandóságot nem mutat és célzást sem ad arra, hogy ínyére lenne az ilyesmi.
És egyszerűen annyira azt látom, hogy az értelmes, érett, igényes srácok jelentős része már foglalt, a maradékra pedig sajna sehogy sem találok rá.
Lányok és fiúk véleményére, meglátására is kíváncsi lennék, ha valakinek van kedve megosztani az ismerkedés témájával kapcsolatban az ilyesmit.
Köszi a válaszokat!
Ha ez vígasztal: később sem lesz könnyebb. Az emberke ugyan olyan szarok minden korosztályban. :D
(És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy én tökéletes volnék.)
hehe, köszi, sajna ez bennem is megfogalmazódott :D
de azért igyekszem bizakodó maradni, mert tartom magam annyira, hogy megérdemlek egy normális kapcsolatot
tényleg sok a szingli, de sajna nem ugyanannyi az érett is közülük. Tisztelet a kivételnek.
A srácot pedig nem egyszer eltoltam magamtól, de úgy fogott a hátamnál, hogy nem tudtam szabadulni, végül csak akkor, amikor "véletlenül" ráléptem a lábára.
Sajnos szerintem az elsőnek van igaza. És ahogy idősödik az ember, egyre nehezebb a dolog. :(
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!