Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki tud olyan ismerkedős...

Valaki tud olyan ismerkedős Facebook csoportot, ahol nem csak kriplik vannak?

Figyelt kérdés
Már vagy a tizedik csoportból lépek ki a szörnyen buta felhozatal miatt. (Remélem nem ezek a csoportok reprezentálják Magyarország átlag értelmi színvonalát.)
2021. márc. 19. 20:40
 1/9 anonim válasza:
Facebook társkereső csoportok ismerkedés, és felhozatal terén a lehető legalja, ne csodálkozz, ott csak a legrosszabbak vannak.
2021. márc. 19. 20:42
 2/9 anonim válasza:
Szellem Szikrák. Legjobb ahol voltam.
2021. márc. 19. 20:48
 3/9 anonim válasza:
Felejtős. Inkább egyedül maradok, de ez a zsibvásár nem kell nekem.
2021. márc. 19. 21:18
 4/9 anonim válasza:
A face eleve idióták közössége!
2021. márc. 19. 21:32
 5/9 anonim válasza:
a normálisabbak nem neten ismerkednek
2021. márc. 20. 06:12
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: gondolod? Akkor hol? 10 hónapja home officeban vagyok....
2021. márc. 20. 07:08
 7/9 anonim válasza:
nem csak munkahely van...kicsit próbálj meg kimozdulni. pl egy túracsoportba, vagy biciklizni, futni, stb.
2021. márc. 20. 13:54
 8/9 anonim válasza:

7. De tilos a gyülekezés. Meg majdnem minden zárva van. A nagy bevásárlóközpontok, építőanyag/barkácsáruházakon kívül.

Meg a vírus miatt távolságtartóbbak lettek az emberek, bár előtte se voltak valami közvetlenek.

2021. márc. 20. 17:18
 9/9 anonim válasza:
Én a lottózóban szólítottam le egy csajt, de nagyon el volt foglalva a sorsjegy kaparással, úgyhogy hagytam. A penny-s kasszás kis csajnak akartam venni egy virágot a múltkor nőnapra, de azóta se láttam. De bárkivel valahogy beszélgetésbe eredek ha elsőre bejön. Nyilván olyan szitu kell hogy egyedül legyen. Bár néha elfelejtem hogy leszólítsam és többet se látom. Meg most ez a fránya maszk se jó, mert a szép szemek alatt még lehet meglepetés :-D
2021. márc. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!