Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus lányok, hol szoktato...

Leszbikus lányok, hol szoktatok ismerkedni? (23l)

Figyelt kérdés

Próbálkoztam már itt is ismerkedni de itt is volt rá példa, hogy pár nap után törölte magát az illető sőt instagramot is csináltam csak miatta, mert ott van csak fenn és onnan is törölte magát pedig napokig nagyon jól elbeszélgettünk, velem is megakart volna ismerkedni személyesen is, képeket is küldött magáról de ma mindenhonnan törölte magát ami kicsit szíven ütött, mert semmi jele nem volt ennek.

Badoon sok férfit dob ki mint leszbikus lányt, a tinderen meg csoda, hogy visszaírnak még a héten szinte annyira halottnak tűnik az az app nekem és ott volt olyan, hogy átvert egy pasi lánynak kiadva magát, ott bukott le, hogy nem küldött több képet meg rákerestem azért a képre mert gyanúsan profi kép volt és hát jók voltak a megérzéseim, kamu képes profil volt.

Facebookon is ismerkedtem egy szép lánnyal de kiderült csak kalandok miatt szeretne ismerkedni ami nekem nem jön be mivel komoly kapcsolatot szeretnék.

Nem tudom már hol tudnék értelmes lányokkal ismerkedni akik komoly kapcsolatot szeretnének nem csak a szex miatt, meg nem tűnnek el pár nap után a semmibe és ott hagynak engem mint egy ázott falevelet az úton.

Még a személyes találkáig se jutottam el senkivel, pedig fel volt vetve ez a dolog de hát úgy eltűnt mindenki én meg beleéltem magam.

Korombeli lányokkal ismerkednék igazán vagy alattam és fölöttem kicsivel is belefér de eddig vagy nagyon fiatalok írtak rám (16-17) vagy túl idősek (32-46) szóval korombelit ritkán találok sajnos.

Leszbikus lányok hol ismerkedtek még és sikerült valakinek összejönnie bármely társkereső által vagy várni kell a csodára és személyes találkozók hatásosabbak ha pl.elsőre személyesen találkoztok?

Most nagyon le vagyok törve főleg a mai miatt, teljesen eltűnt a lány.

2021. márc. 15. 22:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
22L?
2021. márc. 18. 04:19
 12/14 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék, ha van kedved írj:)
2021. ápr. 2. 17:12
 13/14 anonim válasza:
Itt bróbálkozom
2021. ápr. 4. 05:12
 14/14 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék. 20/L
2021. ápr. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!