Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek szerintetek ezzel...

Mit tegyek szerintetek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés
6 éve párkapcsolatban élek,megismertem egy más személyt aki iránt úgy éreztem mint még senki más iránt kivétel annak idején ahogy a párommal is anno.Az első perctől kezdvel nagyon vonzodtunk egymáshoz csak ugye a barátom miatt nem történt sosem semmi.Nagyon rosszul érzem ez miatt magam mert akaratom ellenére is kavarodnak bennem a másik személy iránt az érzelmek és nem tudom irányítani. Pedig szeretem a párom és tudom hogy vele szeretnek mindent. Ez csak egy ideiglenes állapot és majd elmúlik vagy miért van ez?A távolság miatt mostmár nem gondolok rá folyton ..munka miatt láttam mindennap de így hogy másik városba költözünk és nem látom most csak sokszor róla álmodók éjjel ez mit jelent hogy ő is gondol rám?

2021. márc. 14. 15:45
 1/3 anonim válasza:

Hát 6 év már az sok..

Szoval azt a kapcsolatot ne dobd..

2021. márc. 14. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném! Csak hogy mit tegyek ezzel a másik érzéssel sehogysem tudom kiverni a fejemből ..
2021. márc. 14. 16:28
 3/3 anonim válasza:
Az ha vele álmodsz azt jelenti ő is gondol rád? :D Ez valami ezotériai dolog? xD
2021. márc. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!