Leszbikus vagyok 26 éves van itt olyan lány aki komolyan szeretne ismerni?
Tiszteletben kéne tartani azért mások döntését..,
Privátban megtaláltak és ezt kaptam miközben egyértelműen lehet komoly kapcsolatban lenni lánnyal is!...
Szia.
Ahozz férfi kell!
22.vagyok ha ennyire kell neked csaj akkor ne leszbikus témakörben keress lányt akiknek nem kell férfi ehhez...miért olyan nehéz ezt tiszteletben tartani és megérteni, hogy nem minden lánynak kell férfi?
Ismerősöm tartós kapcsolatban él egy lánnyal úgy, hogy van szexuális életük és komoly is a kapcsolatuk, vannak néha vitáik de mindig mai napig kitartottak egymás mellett...meg leszbikus témakörben ilyet privátolni nem sok esélyed lesz az biztos...
AMúgy bocs kérdező hogy ezt ide írtam csak muszáj volt azért szólnom erről valamit az ilyen tipusu pasik miatt akik azt hiszik, hogy egy csajnak már pedig férfi kell komoly kapcsolathoz...?
Tiszteletem! Itt újra Jolán62!
Még mindig várakozom, bízva a csodában! Úgy érzem, Te vagy az igazi és küzdeni kell.
Jelige:tavaszra várva-szerelem...
Itt mindenki kamu?
Csajnak adja ki magát azt kiderül hogy pasi....
Minden 2. ember kamu itt.
Te is pasi vagy ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!