Szeretnél ismerkedni egy 24 éves intelligens és szép lánnyal?
Figyelt kérdés
24-30 közötti férfiakkal szeretnék ismerkedni kapcsolat céljából. Írj nekem egy rövid bemutatkozóval :)2021. márc. 7. 15:27
11/28 anonim válasza:
És miért nem te mutatkozol be? Neked illene először, ha már egyszer kiírtad a kérdést. Mondjuk jó eséllyel úgyis kamu a dolog.
2021. márc. 7. 16:03
12/28 anonim válasza:
Ez az egyetlen mondat az amit rád áldoztam ebben az életben.
2021. márc. 7. 16:10
13/28 Noren1989 válasza:
Ohh, de még hogy.
Kérdező, Te is? :D
2021. márc. 7. 16:20
14/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a gond azzal, hogy így tettem fel a kérdést. Szerintem az elég lame, hogy "valaki ismizni plíz?" de majd lehet legközelebb úgy próbálom -.-
2021. márc. 7. 16:22
15/28 anonim válasza:
Ez nem az a Viki nevű cukrász vagy konyhásnéni csaj? Vagy az fiatalabb volt?
2021. márc. 7. 16:23
16/28 anonim válasza:
#14: A kérdéssel magával semmi baj. A probléma szerintem ott kezdődik, hogy neked kellene először írnod magadról, nem pedig elvárni, hogy látatlanban körbeugráljon mindenki, és állásinterjút csinálhass az egészből. Szerintem egy valóban intelligens ember tudja, hogy ha kiír egy ilyen kérdést, akkor neki illik először mesélnie pár dolgot önmagáról.
2021. márc. 7. 17:17
17/28 anonim válasza:
A kérdező kiírt egy társkeresési felhívást, ebbe beletett kemény egy percet nagyjából. Annyit lehet róla tudni, hogy saját bevallása szerint szép és intelligens. Meg hogy lány, szóval van rajta p..a.A szépség mindenkinek mást jelent, az intelligencia önmagában meg nagyjából semmit, főleg úgy hogy ez a hölgy saját bevallása szerint van meg nála. Erre kellene most ráugrani a kanoknak egy többszereplős versenytárgyalás keretében, ahol a bemutatkozó szövegük gyorsban el lesz bírálva és 99 százalék eséllyel még csak annyi reakciót sem kapnak erre a szépségkirálynő részéről, hogy "Bocsi, nem te nyertél".Szóval csaje ne csodálkozzál hogy vannak akik nem ugrottak rá azonnal a felkínált ismerkedési lehetőségre és inkább elküldtek a búsba mert már elgük van a hozzád hasonlókból.
2021. márc. 7. 17:52
18/28 anonim válasza:
#16 de ő a nő tudod, joga van ehhez :)
2021. márc. 7. 17:53
19/28 anonim válasza:
#18 Ja vagy úgy, akkor jól van,én kérek elnézést.
2021. márc. 7. 17:56
20/28 anonim válasza:
Szia!
Szívesen ismerkedek!:)
2021. márc. 7. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!