Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, lenne kedvetek ismerke...

Lányok, lenne kedvetek ismerkedni egy kíváncsi meleg férfival?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet egyesek idióta kérdésnek fogják tartani, de csak akkor írj, ha érdemben válaszolsz.

28 éves budapesti férfi vagyok. Testalkatra sportos, 183 cm magas, férfias kinézetem van.

Eddig melegként éltem, de mindig is a lányos, feminim fiúk érdekeltek, nekem domináns, "aktív" természetem van. Az utóbbi időben egyre többet filózom milyen lenne egy cuki, vékony lánnyal megismerkedni, esetleg kipróbálni dolgokat, aki elfogadja, hogy még nincs lánnyal tapasztalatom.

Egyébként kicsit komolyabb, de vidám típus vagyok.

Ez az első elhatározásom, lehet elhibázott, és nem a gyakorin kellene keresgélni, de mégis megpróbálom.

2021. márc. 6. 20:19
 1/7 anonim válasza:
Jajj nekem.Hány és hány filmbe benne volt már,hogy a fiú melegnek mondja magát,csakhogy a lánnyal lehessen.
2021. márc. 6. 20:40
 2/7 anonim válasza:
Ugyan miért ne lehetne meleg? Én is az vagyok és eszembe jutott már, hogy valójában milyen is lehetne a dolog? Nemcsak szexuálisan érdekel, hanem mint társ, Valaki.... 😊
2021. márc. 6. 20:59
 3/7 anonim válasza:
NPH?
2021. márc. 6. 21:12
 4/7 anonim válasza:
2.:Hát akkor te inkább tűnsz biszexuálisnak,mint homoszexuálisnak.
2021. márc. 6. 21:57
 5/7 anonim válasza:
Lenne kedvem ismerkedni.Lány vagyok.
2021. márc. 7. 05:45
 6/7 anonim válasza:
Lehetnek akik bekajálják ezt az átlátszó dumát 😂.
2021. márc. 7. 09:26
 7/7 anonim válasza:

Szia.

Én lány vagyok, és nem szeretnék ismerkedni, csak egy kicsit tiszta vizet jöttem önteni, ha már velem szembe jött a kérdés.

Én leszbikus vagyok, és én is kipróbálnám sráccal (de még nem most, hisz nem érzem szükségét, és amiket eddig tapasztaltam ilyen pettingek inkább.. meg csókok, az nem annyira jött be sráccal).

Szóval nem értem, hogy egy srác miért nem "ismerkedhet/tehet fel egy kérdést" tök jó szándékkal?! Ez nem kamu duma szerintem, és tök normálisnak tűnik. Én ha idősebb lennék és budapesti, akkor szívesen kipróbálnám vele... mellesleg ez csak részlet kérdése, hogy kinek mik a tapasztalatai (a filmekből khmm.. naggyon jó példa :D, grat) ezekkel a dolgokkal, személyekkel kapcsolatban. Hogy sokan át lettek verve azaz Ő hibájuk, szerintem nem kéne neki állni egy TALÁN számodra is idegen emberkének itt noname kommentben.

2021. márc. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!