Középkorú hölgyek volna kedvetek ismerkedni egy fiatalabb sraccal?
10. Ne általánosítsunk.
25 éves létemre úgy megkefélnélek, hogy sírnál a gyönyörtõl.
Ha érdekel dobj egy privit😉
Aztakųrva xddd
Kérdezze meg nyíltan a korod vagy mi? Ez azért eléggé olyan témának hangzik ami privátba tartozik
15: bakker, anonim fórumon nemtökmindegy, hogy mennyi a korom?????
Ha ki lenne írva, hogy Dr. Berzengóci Gizella háziorvos vagyok - akkor esetleg... De névtelenként semmiféle IRL adat nem kerül nyilvánosságra.
Hogy lenne mindegy ha ismerkedni akartok?
Én ha ismerkedek valakivel innen akkor első két kérdés a kor és a nem. A nemet tudja, következik a kor :D
17: nem úgy értettem...
hanem hogy nyilvánosan miért nem meri megkérdezni...? Nem tökmindegy, hogy priviben vagy nyilvánosan tudja meg, hogy az illető válaszoló pl. 72 éves, vagy csak 48????
És nekem is privát téma, aki ismeretlen idősebb N-ként olvassa először ezt a kérdést.
Nem is értem a felháborodást. Azt hittem, hogy valami olyasmit kérdezett, hogy szereted-e a melled közé?! Erre meg, megkérdezte a korod. Fiúk, sajnálom a nőkhöz valóban sokszor értelmező kéziszótár kell. Ha ez nincs, elveszett az ügy. :D
(Fiatalabbak), nekem is írhattok, én csak az első kérdésre rágok be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!