Mi a véleményetek az olyan emberről aki hasonlókat ír ki bemutatkozóba?
Van egy internetes oldal, ahol a jelenlévők bemutatkozót töltenek ki, és beszélgetnek egymással.
Mi a véleményetek azokról az emberekről, akiknek a bemutatkozóban olyan beszélgetés részletek vannak kiragadva, amiben őt dicsérik, hogy milyen okos, milyen jól esik vele beszélgetni, "sose hittem hogy találkozok ilyen lánnyal itt" és stb, magyarán ahol dicsőítik őt és ezt írja ki.
Ez mire val, milyen személyiségre, vagy mi lehet az oka hogy valaki ezzel írja tele a bemutatkozó falát?
Én egyszer láttam egy ilyen profilt, úgy volt megcsinálva mint tudjátok ahogy a filmeket meg a számítógépes játékokat szokták 1-1 idézettel megtámogatni.
"Ő a legjobb pasi, akivel valaha találkoztam" - New York Times
"Leírhatatlan!" - The Guardian
"Az anyukák álma!" - Népszabadság
etc...
Szerintem vicces volt.
Itt nem humor tartalomra kell gondolni hanem,
ki volt írva hogy az én kis cukiságaim:
És ott voltak kiragadva beszélgetések a másokkal való csevegésekből, és ahol ajnározták őt.
"Soha nem gondoltam hogy ilyen lánnyal találkozok itt" ilyen rendes, ilyen okos , és stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!