Olyan lányt keresek, aki alig mos fogat, es rossz fogai is vannak, van itt ilyen? F26
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 17:20
1/12 anonim válasza:
Ha ilyen lányt keresel.. Akkor milyen lehetsz? Oh.
2021. febr. 21. 17:29
2/12 anonim válasza:
Nem is rossz elképzelés ez. Ha már kirohadt a hölgy összes foga akkor nem is tud fogazni $zopás közben. Nekem is érzékeny a makkom, nagyon kellemetlen tud lenni ha rosszul csinálják. Jól sejtem Kérdező, hogy ez motivált téged is amikor feltetted ezt a kérdést?
2021. febr. 21. 17:48
3/12 anonim válasza:
Lehet hogy neki is rosszak a fogai, és együtt szeretné valakivel megcsináltatni? :DD
2021. febr. 21. 17:58
4/12 anonim válasza:
Láncdohányos nőket (akik lehetőleg 10-14 éves koruk óta csinálják) keress, náluk valószínűbb, hogy rosszak a fogaik.
2021. febr. 21. 17:58
5/12 anonim válasza:
De ha vannak rohadt fogai és véletlenül valamelyikkel megkarcolja szopás közben a brét, akkor az tövestül lerohad.
2021. febr. 21. 18:35
6/12 anonim válasza:
Fogorvos vagy, aki gyakorolni szeretne?
2021. febr. 21. 18:49
7/12 anonim válasza:
👍ez az év kérdés. Lol
Ismerek egy lányt rosszak a fogai és hiányosak is, viszont a feneke állom szép , az alakja is kifogástalan.
Biztos fel a fog orvostól.
2021. febr. 22. 07:07
8/12 anonim válasza:
Kérdező, nagyon szépen kérlek, hogy ne hagyj minket kétségek között.Áruld már el nekünk hogy mégis miért pont ilyen lány kellene neked. Miért kell diszkriminálni így a többieket? Biztos hogy van egy csomó jobbnál jobb csaj itt aki éppen most böngészi az ismerkedés rovatot. Csinos kis pofijuk van, sokuknak hatalmas kerek melleik, a saláta sem nagyon rojtos még, és nem mernek neked írni, mert nincs kirohadva a fél fogsoruk. Ott ülnek magányosan, bánatosan ölükben a tabletükkel, és szomorúan nyugtázzák hogy nem tudnak megfelelni a pasik igényeinek.Könnyes szemekkel odapillantanak az ágyuk szélén heverő vibrire, de abban meg már megint lemerült az elem. Ez napjaink szomorú párkapcsolati valósága, az ilyenek miatt mint te Kérdező, akik túl konkrét elvárásokkal indulnak neki a társkeresésnek és esélyt sem adnak annak aki nem fér bele az általuk idealizált képbe.
2021. febr. 22. 08:23
9/12 anonim válasza:
8-as, ezen most felnyerítettem. Imádlak. :D Amúgy nem igazán értem, miért jó, ha rossz fogai vannak? Orvoshallgató vagy és kell, akin gyakorolsz vagy mi? Egyébként a c típusúaknál igen gyakori jelenség a fogatlanság, hiányos fogsor. Ott tuti találsz alanyt. :P
2021. febr. 22. 09:37
10/12 anonim válasza:
Nézz körül Borosodba😂
2021. febr. 26. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!