Leszbikus lányokkal komoly kapcsolat?
Szeretnék egy szintén leszbikus lánnyal komoly kapcsolatot létrehozni, de eddigi ismerkedéseim nem sikerültek fényesen.
Sokszor az illető faképnél hagy, hiába írok neki és ő látja is de arra se méltat, hogy vissza írjon, kamu profilok, pasik szóval kezdem feladni.
Pedig nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot egy hozzám hasonló gondolkodású lánnyal aki esetleg szerény, értelmesen lehet vele beszélni, ő is meghallgat, nem riad vissza a szextől és nem szexmániás.
Badoo, tinder, facebook egyéb mind megvolt és feladom szinte, élőben meg nem is próbálkozok, mert sokszor nem tudom mit lépjek, az vagy nem az.
Itt hátha azért könnyebb találni, tudom sok a troll de azért akadnak normálisak is.
Aki esetleg kedvet kapott hozzá, dobjon egy privátot vagy akár ide és megnézzük a dolgot.
5.meg ez is hogy egyből mutass képet nem szeretem.
nekem nem gusztusos első ismerkedéshez.
ismerkednék szívesen, de az a baj, hogy valahogy elmegy a kedvem, ha valakinek ennyi helyesírási hiba van a soraiban
ilyenkor megkérdőjeleződik bennem, hogy mennyire értelmes is az illető, és tudom, nem szép dolog pusztán ennyi alapján ítélkezni
9.De ez nem egy nyelvtan óra csak a gyakori itt nem muszáj pontosan írogatni :D
ha valaki ezen fennakad akkor tényleg nem érdemes akkor...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!