Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, ti randiznátok egy...

Lányok, ti randiznátok egy biszexuális férfival?

Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 14:05
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
20: marhára nem
2021. jún. 16. 19:38
 22/33 anonim válasza:
Én őszintén nem tudom. Biszex nő létemre nem szabadna elítélnem ezt. De zavarna a tudat hogy esetleg amit nekem betesz az másnak a hátsó bejáratát is megjárta... Akármennyire is mosakszik meg, bennem ezután undor lenne. Sajnálom hogy ezt kell mondjam.
2021. júl. 4. 21:52
 23/33 anonim válasza:
Igen.
2021. júl. 4. 22:23
 24/33 anonim válasza:

Nálam a meleg szó a férfiakra érthető csak, mert meleg amit csinálnak. Azaz élvezet nekik,hogy más végbelén élvezkednek. Melegül beteges.

Ha egy nő élvezet okoz egy másiknak, azzal nincs semmi baj,sőt, vonzó is a másik nem számára.

De a csokis rudi k*vára nem, leírhatatlanul nem...

Ha szereted hogy megraknak hátulról, akkor te homokos vagy, nem pedig BI. egy tallér

2021. aug. 5. 19:52
 25/33 anonim válasza:

#24 a meleg a homoszexuális szinonimája a magyar nyelvben, tehát leszbikusokra is lehet mondani. amúgy jó ez a kettős mérce, ha két csaj nyalja egymást az szexi, de ha két férfi az fúj? miért? miért oké az egyik és miért nem oké a másik?

(amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy a leszbikusok nem akarnak a másik nemnek vonzónak tűnni)

"Ha szereted hogy megraknak hátulról, akkor te homokos vagy, nem pedig BI"

látom nem vagy tisztában a fogalmakkal

2021. aug. 6. 14:52
 26/33 anonim válasza:
Nagggyon nehezen tudnám elképzelni. Inkább nem mint igen.
2021. aug. 6. 16:22
 27/33 anonim válasza:

#25,volt már pride, senkit se érdekel ez a betegség

ha nem hirdetnétek,legalább a gyermekeket nem fertőzné.

a kérdésedre pedig a válasz egyértelmű,csupán annyi,hogy nem egymás végbelén elégülnek ki. az a lyuk nem arra való, szépítheted, de emberellenes. BETEGES. szerencsére a kabaré amit a prideval és a melegjogokért való hisztivel kivívtatok, még többen utálnak titeket. szóval,így tovább. szuper úton haladtok.

miért nincs heteró fesztivál? fogalmazd meg a választ erre, és leesik miért utálják a melegeket.

engem nem érdekel ha valaki meleg, vagy vallásos...de úgy ahogy a többi normális ember, otthon legyél meleg, meg otthon legyél vallásos. nem kell eljátszani a jehovát, és téríteni az igét azért,mert ti nem vagytok egyenesek...

2021. aug. 7. 01:55
 28/33 anonim válasza:

"senkit se érdekel ez a betegség

ha nem hirdetnétek,legalább a gyermekeket nem fertőzné."

nem betegség, nem fertőző

"még többen utálnak titeket. szóval,így tovább. szuper úton haladtok"

nyilván azért tűzik ki a szivárványos zászlót a legnagyobb cégek is, mert annyira nem elfogadott dolog a másság.

(ha nem értenéd: ha ezzel potenciálisan vevőket veszítenének, akkor nem ünnepelnék nyilvánosan a pride-ot. de mivel ünneplik, ezért nyilvánvalóan "megtehetik", nem fognak pénzt veszíteni vele)

"a kérdésedre pedig a válasz egyértelmű"

ha egyértelmű lenne nem kérdeztem volna

"miért nincs heteró fesztivál?"

békemenet

"engem nem érdekel ha valaki meleg, vagy vallásos...de"

de, marhára érdekel téged. különben nem folytattad volna azzal a mondatodat, hogy "de"

"mert ti nem vagytok egyenesek..."

én nem vagyok az LMBTQ+ tagja amúgy. hetero vagyok

2021. aug. 7. 17:44
 29/33 anonim válasza:

28, te heteró?

mint vöröshagymában a proletáröntudat

oly szinten lovagolsz a témán mint a nyeles aszpirinen,heteró... kabaré

2021. aug. 9. 00:17
 30/33 anonim válasza:
#29 nem muszáj elhinned, de sokat mond rólad hogy el sem tudod képzelni, hogy valaki, aki nem tartozik egy adott csoporthoz mégis képes támogatni őket. empátiáról hallottál már?
2021. aug. 9. 09:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!