Lányok, ti randiznátok egy biszexuális férfival?
Nálam a meleg szó a férfiakra érthető csak, mert meleg amit csinálnak. Azaz élvezet nekik,hogy más végbelén élvezkednek. Melegül beteges.
Ha egy nő élvezet okoz egy másiknak, azzal nincs semmi baj,sőt, vonzó is a másik nem számára.
De a csokis rudi k*vára nem, leírhatatlanul nem...
Ha szereted hogy megraknak hátulról, akkor te homokos vagy, nem pedig BI. egy tallér
#24 a meleg a homoszexuális szinonimája a magyar nyelvben, tehát leszbikusokra is lehet mondani. amúgy jó ez a kettős mérce, ha két csaj nyalja egymást az szexi, de ha két férfi az fúj? miért? miért oké az egyik és miért nem oké a másik?
(amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy a leszbikusok nem akarnak a másik nemnek vonzónak tűnni)
"Ha szereted hogy megraknak hátulról, akkor te homokos vagy, nem pedig BI"
látom nem vagy tisztában a fogalmakkal
#25,volt már pride, senkit se érdekel ez a betegség
ha nem hirdetnétek,legalább a gyermekeket nem fertőzné.
a kérdésedre pedig a válasz egyértelmű,csupán annyi,hogy nem egymás végbelén elégülnek ki. az a lyuk nem arra való, szépítheted, de emberellenes. BETEGES. szerencsére a kabaré amit a prideval és a melegjogokért való hisztivel kivívtatok, még többen utálnak titeket. szóval,így tovább. szuper úton haladtok.
miért nincs heteró fesztivál? fogalmazd meg a választ erre, és leesik miért utálják a melegeket.
engem nem érdekel ha valaki meleg, vagy vallásos...de úgy ahogy a többi normális ember, otthon legyél meleg, meg otthon legyél vallásos. nem kell eljátszani a jehovát, és téríteni az igét azért,mert ti nem vagytok egyenesek...
"senkit se érdekel ez a betegség
ha nem hirdetnétek,legalább a gyermekeket nem fertőzné."
nem betegség, nem fertőző
"még többen utálnak titeket. szóval,így tovább. szuper úton haladtok"
nyilván azért tűzik ki a szivárványos zászlót a legnagyobb cégek is, mert annyira nem elfogadott dolog a másság.
(ha nem értenéd: ha ezzel potenciálisan vevőket veszítenének, akkor nem ünnepelnék nyilvánosan a pride-ot. de mivel ünneplik, ezért nyilvánvalóan "megtehetik", nem fognak pénzt veszíteni vele)
"a kérdésedre pedig a válasz egyértelmű"
ha egyértelmű lenne nem kérdeztem volna
"miért nincs heteró fesztivál?"
békemenet
"engem nem érdekel ha valaki meleg, vagy vallásos...de"
de, marhára érdekel téged. különben nem folytattad volna azzal a mondatodat, hogy "de"
"mert ti nem vagytok egyenesek..."
én nem vagyok az LMBTQ+ tagja amúgy. hetero vagyok
28, te heteró?
mint vöröshagymában a proletáröntudat
oly szinten lovagolsz a témán mint a nyeles aszpirinen,heteró... kabaré
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!