Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus lányok ismerkednétek...

Leszbikus lányok ismerkednétek velem komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Budapesti lány vagyok és 23 éves.

Csendes vagyok de azért tudok beszélni sokat is ha olyan az illető.

Vállig érő barna hajam van, szemüveges vagyok.

Természetbe szoktam elvonulni és elmélkedni, szeretem az erdőket meg réteket, búzamezőket.

Kedvenc filmem a Harry Potter minden része.

Kedvenc sorozatom a Jóban Rosszban (régen az volt), Agymenők, Violetta (igen felnőttként is nézek ilyet)

Imádom a málnát.

Sok kedvenc ételem van mint halászlé, pörkölt, ramen, pocky, sushi, pizza, milánói.

Szoktam nézni animéket főleg lányos animéket mint Hitoribocchi, Strawberry Panic, Kiniro Mosaic.

Unalmamban verseket írok vagy novellákat.

Én nem vagyok az a fajta aki egyből képeket kunyerálna meg várna viszont, ez nekem nem gusztusos.

Sok kamu profilba futottam, pasik zaklattak mert nem akarták elhinni hogy én csaj vagyok...faképnél hagytak pedig elején tök jól beszéltünk.

Szóval szeretnék olyan lánnyal ismerkedni aki nem fog eltűnni pár nap múlva vagy aznap, nem riad ettől vissza és nem fél tőle, eljuthatnánk facebookos ismerkedésig és csak olyan írjon aki komoly kapcsolatot szeretne velem és nem csak szexre éhezne.

Ha esetleg megtetszettem akkor nyugodtan írj rám és megnézzük mi lesz belőle.:)23l.

2021. febr. 19. 06:59
 1/3 anonim válasza:

Randialkalmazások lányoknak - Humen Online

humenonline.hu › randialkalmazasok-lanyoknak

2017. márc. 19. — Hogy megtudjam, milyen ez az úttörő leszbikus társkereső ... amelyekkel könnyen és gyorsan ismerkedhetnek a lányok, ez a három applikáció ...

SPICY Leszbikus chat és randi – Alkalmazások a Google Playen

play.google.com › store › apps › details

HÉ TE! Nagyszerű, hogy itt vagy. Szeretnél új leszbikusokkal, queerekkel vagy biszexuálisokkal találkozni? Ez szuper egyszerű a SPICY segítségével - a nők .

2021. febr. 21. 08:05
 2/3 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék:) 19/L
2021. febr. 27. 23:54
 3/3 anonim válasza:

Írj rám

26/L

2021. márc. 8. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!