Társkeresés során fontos hogy milyen a másik fél alakja?
Nekem fontos, én pl. csak a vékony embereket tartom vonzónak. Ettől függetlenül a belső preferencia is ugyanilyen fontos.
De mindenki más, valaki a teltebbeket szereti, valaki mindkettőt, valaki meg egyiket sem, különbözőek vagyunk. :)
Bizonyos szintig fontos, nyilván mindenkinek vannak "preferenciái" én pl. nem szeretem a vékony fiúkat, mert elvesznek a karjaim között:)
De az ember a lélekbe szeret bele, nem a testbe. Ha a lélek szép, a külső is az szerintem.
Természetesen ez teljesen emberfüggő, de azért úgy gondolom hogy az emberek nagy részénél számít, kizáró ok lehet.
Én pl. egy magas, viszonylag vékonyabb alkatú fiú vagyok, nem érezném jól magamat és nem is vonzanak valahogy a duci lányok.(Persze gondolom ez nagyrészt fordítva is igaz.)
Szóval nekem a kifejezetten vékony lányok jönnek be. Ebből persze valamennyit úgymond tudok engedni, de egy telt, duci lánnyal semmiképpen sem tudnám elképzelni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!