Itt olyan sok a 18-20 Lány kérdés 🙂 többségük lehet kamu? Igazi lányok mit gondoltok erről?
Mindenki ismeri a sztereotípiát amikor a dagadt szőrös mamahoteles kocka férfi egy 19 éves lánynak adja ki magát én nem tudom miért de vannak ilyenek. Ezekre sokan egyből írjak kamu 19/l aha ki hiszi el😃
Igazi lányoktól kérdezem ez a jelenség nektek hogy üt vissza? Volt már amikor hülyének néztek ez miatt?
Lányok volt már olyan amikor így érezted magad?
(Itt leszögezem, hogy férfi vagyok)
Amikor elmesélem a tapasztalataimat a rám irkáló melegeknek a saját fajtájukról, akkor valahogy elég gyorsan ki szoktak akadni, így azonnal lebuknak, mert persze hogy annyira szégyenlik a nemi identitásuk zavarát, hogy nem merik nyíltan felvállalni. Hazudozásból még jó dolog nem született, de ezt ők nem tudják, mert homályos az elméjük.
"Szerencsére" intelligens emberek nem járnak ide, ezért nincs annyi eszük, hogy át tudjanak verni valamilyen nem átlátszó szöveggel.
Aki nem tud helyesen írni, annak eleve nem is válaszolok, függetlenül attól, hogy homokos férfi, sima férfi, vagy genderfluid.
Nő neműek miért is írnának nekem üzenetet (?) Semmi szükségük rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!