Elhívnám egy kolléganőmet randizni, de félek felnyom, ez reális?
Figyelt kérdés
Nem dolgozunk egy helyszínen, egy-két havonta találkozunk, nagyon bejön, én is szimpi vagyok neki, mondta is. De ez lehet csak a közös munkákra vonatkozik. Félek, hogy zaklatásnak veszi ha randira hívom és felnyom a főnökségnek2021. febr. 13. 13:17
11/11 anonim válasza:
Hát ha tőlem kérdezné egy munkatársam, akivel havi egyszer-kétszer beszélek, hogy hétvégén elmegyünk-e az ikeába húsgolyót venni, aztán azt megesszük-e nála, akkor reflexből lepattintanám őt, és később se lenne esélye. Szerintem a nők 99 százalékánál bekapcsol a vészcsengő, ha valaki első randit a lakásán tervez, még most covid idején is.
2021. febr. 13. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!