Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok/nők társkeresésnél...

Lányok/nők társkeresésnél miről kéne a férfinak beszélni?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki is elkezdené írni: nem sírásból vagy önsajnáltatásból írom ki ezt a kérdést. Tényleg tanulni, fejlődni szeretnék; ami valamilyen oknál fogva nem sikerül. Nem troll kérdés..

A környezetem (ismerősi kör - haverok stb.) nagyon szeret velem beszélgetni és mindig megjegyzik, hogy olyan jó velem beszélgetni. Sokszor írnak rám, hogy szeretnének velem beszélgetni. Mindig azt kérdezik tőlem, hogy hogy nincs párom, amikor mondom, hogy mert még nem találtam magamnak nem akarja senki elhinni.. Valahogy úgy látom, hogyha egyszer már megismertek az emberek, akkor nagyon jól el tudok akárkivel beszélgetni, viszont valahogy így ismerkedés terén egyszerűen nem tudom, hogy most én csinálok valamit nagyon rosszul vagy esetleg ennyire rossz embereket fogok ki..

26 éves, diplomás vagyok és teljesen átlagos kinézetű nőkkel ismerkednék. Amennyire rászánom magam online társkeresésnél 2-3 naponta 3-4 illetővel beszélgetek/nék.. Előzetesen azt még hozzá tenném, hogy én szeretek így minimálisan rálátni a másik érdeklődési körére, ezzel is gyorsan ki tudom szűrni, hogy mennyire illünk össze. Ezért beszélgetéskor ilyen dolgokra rá szoktam kérdezni. Tapasztalatom alapján 3 kérdés után felszívódik mindenki. Nem arról van szó, hogy folyton minden baromságot kérdezek.. amennyiben úgy látom kb stimmelnek a dolgok elhívom az illetőt randira és ezt sem húzom sokáig. A sok sikertelenség miatt már nagyon magam alatt vagyok és szeretnék ezen változtatni.

Szeretnék Tőletek konstruktív ötleteket kapni ezzel kapcsolatban. Köszönöm!

2021. febr. 6. 21:59
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ki hinné, hogy egy diplomás férfinek nehéz párt találnia! Azt hinném, omlanak érted a nők!
2021. febr. 6. 22:05
 2/13 anonim válasza:
A saját lakásodról, a menő autódról, a csodás trópusi utazásaidról, arról hogy milyen jól keresel a kriptovaluta kereskedéssel a banki megtakarításaidról stb.
2021. febr. 6. 22:49
 3/13 anonim válasza:
Szerintem amelyik 3 kérdés után eltünik nem is akart semmit tőled.Hacsak nem valami ultra kinos kérdést tettél fel.
2021. febr. 7. 01:04
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 : nem a diplomára akartam helyezni a hangsúlyt, de úgy látom itt mindenki egyből ugrik mindenre.

#2 : nem hiszem, hogy egyből mindenki a pénzét lebegteti. A másik meg, ne azok alapján akarjon már valaki, hogy mennyit keresek.

#3 : Szerintem semmi kínos nincs abban, amiket kérdezek. Szimplán csak arra megy ki a játék, hogy kb. felmérjem mennyire egyezik az gondolkodásmódunk; de ezek szerint 'túl sokat' várok el.

2021. febr. 7. 09:28
 5/13 anonim válasza:

Például, hogy céljaid között van a nyaralás, minél több helyre eljutni, de ne a szépségükről beszélj, hanem a távolságukról!

A céljaidat szorozd meg kettővel, hárommal, és add elő, de ne említs számokat, évszámokat, csak rébuszokban!

Aztán van egy csomó minden amiről nem szabad beszélni, játék, férfi hobbi, házimunka, pia...

2021. febr. 7. 09:55
 6/13 anonim válasza:

Jajj, mennyi "remek" tanács XD

Kedves kérdező,

Az internetes ismerkedés lutri, vagy bejön vagy nem,mázli kell hogy az ember mefelelő személyt fogjon ki. Sok esetben akik az interneten próbálnak ismerkedni, azok nem is feltétlen párt akarnak hanem csak pillanatnyi beszélgető partnert/ figyelmet szeretnének.

2021. febr. 7. 23:28
 7/13 anonim válasza:

Átérzem a helyzetedet kérdező. Szerintem szimplán nem volt eddig szerencséd. Ahogy írtál, nem hinném, hogy benned van a hiba. Csak manapság tényleg brutálisan nehéz normális egyedülálló lányt találni 20+ évesen.

Ne add fel, remélem megtalálod a hozzádillőt!

Legyél olyan, mint a keljfeljancsi...előbb utóbb siker fogja koronázni a próbálkozásaidat!

Bár mondjuk azt a 3 dolgot, amit meg szoktál kérdezni leírhatod. Hátha azokkal lehet valami baj, ami menekülést vált ki... esetleg.

2021. febr. 8. 23:27
 8/13 A kérdező kommentje:

#7 Igen próbálom így felfogni, de lassan elérek arra a szintre, hogy kezd nem érdekelni. Pedig amúgy olyan ember vagyok, ha valami kell, azért képes vagyok a végsőkig "harcolni".

Az első pár kérdésemben kb olyanra kérdezek rá, hogy pl: Milyen stílusú zenét szeret hallgatni, milyen filmet szeret nézni (ebből azért lehet következtetni arra, hogy az illető mennyire tájékozott, mennyire érdeklődik dolgok iránt, ami amúgy nekem nagyon fontos, mert én is ilyen vagyok). Meg arra is rá szoktam kérdezni, hogy mit keres éppen a társkeresőn (eddigi tapasztalataim szerint, ezt érdemes letisztázni, mert nagyon sok ember csak játszadozik a másikkal).

2021. febr. 9. 08:29
 9/13 anonim válasza:

#7 vagyok

Értem! Ezekkel nincs mondjuk baj szerintem. Meg ezekből tényleg nagyjából le lehet szűrni, hogy hozzád illik-e.

Max annyit tehetsz még, ezek elé; hogy kicsit beszélteted a hobbijáról. Főleg, ha a profiljából lejön, hogy mit szeret csinálni.

Olyanról, amit szeret biztosan egyből szívesen mesél.

Utána meg jöhetnek ezek a kérdések.

2021. febr. 9. 10:26
 10/13 A kérdező kommentje:
#7 Igen, ezeket gondolnám én is teljesen logikusnak, de többször el lettem már ezzel hajtva a fenébe. Egyrészt: a legtöbb illető ki sem tölti a bioját, mondván a képek úgy is beszélnek. Másrészt: közölni szokták, hogy legyél intelligens ("mert az intelligencia szexi, legyél vicces, mert ő a vicces emberekkel tudja csak magát megértetni és legyél sokoldalú, mert utálja a hülye embereket).... na most ha semmi alapról nem kérdezheted, mert túl unalmas, mivel mindenki ezt kérdezi tőle... és ezek után ghostol vagy pedig elhajt a fenébe, akkor hogy mutasd meg, hogy intelligens, vicces vagy sokoldalú vagy?! :D Valami nagyon nincsen rendjén, ezért is írtam ki a kérdést! Tényleg teljesen meg vagyok lőve!
2021. febr. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!