Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tennétek, ha ilyen problém...

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Mit tennétek, ha ilyen problémába szaladnátok bele, lányok nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nos, 26 éves Nyíregyházi fiú vagyok, mint a legtöbb 26 éves fiúnak nekem is gondot okoz a társkeresés...

Nem vagyok egy esetlen srác, de nem is a tömegből kitűnő típus.

Viszont, ami mindenképp mellettem szól (legalábbis, eddig azt hittem)

Az évek alatt amíg a barátnő szerzés, a bulizás és a hasonló dolgok háttérbe szorultak, sikerült szert tennem saját autóra, lakásra, biztos munkahelyre.

Nos... Erre megkaptam, egy lánytól, hogy az félelmetes, hogy itt járok az életben önerőből, és ez neki nem tetszik...

Egy világ omlott össze bennem, hogy már ez is hátránynak számít..

(Volt már barátnőm, volt komoly kapcsolatom, de már évek óta semmi igazán említésre méltó nem jön össze)

Mi a véleményetek?

Írjátok meg a korotokat is kérlek, kíváncsi vagyok hogyan. Gondolkozik egy-egy korosztály.

2021. febr. 5. 19:35
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sajnálom hogy így jártál. Viszont annyiban "tanulságos" az eset, hogy a legtöbb korodbeli még épphogy kijött a mamahotelből, ha valamije van, azt a szülei tették alá. Ritka aki magának szerzett mindent. Így viszont sajnos nő a kockázata annak, hogy olyan nővel akadsz össze aki csak beteszi a fenekét a tutiba, mert neked már mindened megvan egy életkezdéshez, amit az átlagos párok együtt hoznak létre, tehát neki nem kell rendelkeznie egzisztenciával hogy megéljetek. Ezt neked kell "ellenőrizni" az ismerkedés folyamán, hogy képes-e felérni a te ambicióiddal és tudtok-e együtt tovább gyarapodni (nem feltétlen anyagi szempontból).

Találkoztam olyannal, aki bár rengteg munkával építette fel a vagyonát, csak ezzel volt képes nőket magához csábítani (pedig nem volt csúnya, sem unintelligens) de valahogy ezzel polírozta az egóját, hogy milyen egzisztenciát teremtett egyedül és ehhez mérten mindig lehúzó női voltak, akik ideig-óráig tartottak ki.

Megmondom őszintén, hogy engem kicsit zavart volna 22 évesen, hogy nekem semmim nincs, mert épp kijöttem a főiskoláról, a pasim meg már "ennyire vitte" ezért sem lett köztünk semmi a fenti fiúval. De nyilván nem mindenki ilyen szemérmes :D

A párommal együtt voltunk "csórók" fiatalon és együtt lett autónk, házunk stb.

35N

2021. febr. 5. 21:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Fuh érdekes válasz, rengeteg igazság lehet benne. Igazából azért bánt ez, mert 10 éve hallgatom, hogy a pasik nem tartanak sehol, megbízhatatlanok, mamahotel stb.. erre mikor kilépek ebből a világból (bár a mamahotel az számomra 18 évesen véget ért), szóval amikor kilépek ebből, akkor jön az hogy túl komoly vagyok :D

"Semmisejó?"

Komolyan a sírás elkap..

Ja és persze nem ezzel szeretnék becsajozni.. van igen egy egyszerű autóm, egy kis lakásom.. de hogy ez, nemhogy pozitív, hanem inkább negatív, ezen még vagyok halva

2021. febr. 5. 21:32
 13/14 anonim válasza:
Egy negatív visszajelzésen ne akadj ki. Majd jön egy nő aki megfelelően érett gondolkodású és összeilletek :)
2021. febr. 5. 21:37
 14/14 anonim válasza:

Amit írt a #11-es az tényleg elgondolkodtató :O Viszont engem ez csakis akkor zavarna, ha a párom idősebb lenne nálam, bár ugye ennek természetesnek kéne lennie, hogy 26< évesen van "egzisztenciád", viszont úgy érezném 22 évesen, hogy eltartanak :( Főleg ha odáig eljutnánk, hogy összeköltözünk. Nyilván beszállnék a közös költségekbe, de mégis ott van, hogy nem tettem érte semmit és kevesebbet keresek. De ha ez a palit nem zavarja és kompromisszumot tudunk kötni, akkor valszeg nem lenne gond. Ez úgyis azoknak a nőknek gond, akikek nincs önbizalmuk és kevésre értékelik magukat, hisz ha akar, ő is szerezhet jó fizetésű melót aztán együtt elköltözhetnek egy nagyobb lakásba/házba.

Szóval maradj majd meg olyan mellett, aki határozott és van önbizalma :D

2021. febr. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!