III. A nagy károly kérdése:
Van egy új 20 millió forintos bmw-m. Lányok leheetséges hogy sorba álljatok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 18:40
11/34 anonim válasza:
Lányok,bele-e ülnétek-e?Ezt kellett volna megkérdezned,ez így konkrétabb lett volna és a némi pikáns felhang miatt kifejezetten jópofa.Most az hogy sorban állnak az mi?Lehet hogy pont tejért állnak sorban a sarki kisbolt előtt mert a korlátozások miatt csak öt fő lehet bent egyszerre.Te meg hiába lógatod a kárt a bmw-ben,meg túráztatod a gépet,a figyelemfelhívó motorbömbölést lehet hogy pont elnyomja egy kukàsautó zaja.Ez eléggé megnehezítheti az egymásra találásotokat,pedig kár lenne téged kihagyniuk ez nyilvánvaló.További gond lehet,hogy a túljelentkezésükkel a hódolóid megsértenék a gyülekezési törvényt,ebben az esetben a TEK vetne véget a bulidnak idejekorán,a hölgytársadalom nagy bánatára.Szóval szerintem gondold át ezt még egyszer,és kicsit kidolgozottabb ajánlattal keresd meg újra a GyK felcsigázott női közönségét.
2021. febr. 2. 19:16
12/34 anonim válasza:
És hova vinnéd a csajokat a menő kocsiddal? Meki drive thru-ba? Még Happy Meal menüt is kapnának?
2021. febr. 2. 19:17
13/34 anonim válasza:
Már ekkora méreteket ölt az infláció? Nem láttam még ilyen címletet. Megmutatod? ;)
14/34 anonim válasza:
Ezzel a mentalitással a négyesen az abonyi pihenőnél mindegy a lányoknak, hogy milyen autóval mész. Mert más nemigen fog veled szóbaállni.
15/34 A kérdező kommentje:
nagyítóval sem, anyám tatyójában tartom
ő vette nekem a kocsit
anyuci nagyon gazdag és hatalmas, ha akar le is nyomoztat téged.
16/34 anonim válasza:
Jaj, kérdező, nem a pénzre gondoltam... de lehet, hogy Te sem?... :))))
2021. febr. 2. 19:20
17/34 anonim válasza:
Hát akkor legalább az anyukád hatalmas😝
2021. febr. 2. 19:20
18/34 anonim válasza:
Nyuszika, engem már a titkosszolgálat is átvilágított, ők se találtak semmit.... bár azóta nem bæsztatnak a szomszédok se.
Minden tiszteletem anyukádnak, sokan nem nevelik fel az értelmileg sérült gyerekeket, hanem intézetbe adják őket.
2021. febr. 2. 19:22
19/34 A kérdező kommentje:
Az első nő aki jelentkezik azt felviszem a bmwmmel a nagybácsim rózsadombi villájában. Nem para mert böriben van adócsalásért úgyhogy csak te meg én leszünk béby. Minden sokkal romantikusabb ha stílusosan csinálod egy 400 millió forintos ingatlanban
2021. febr. 2. 19:24
20/34 anonim válasza:
Lehet 400 millás a kecó meg lehet jó hangos a bömi,de semmit nem lehet stílusosan csinálni egy babafütyivel.A romantikus hangulatból meg hamar kabaré este lehet,szóval inkább hagyjuk.
2021. febr. 2. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!