Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok/fiúk,férfiak/nők,ti...

Lányok/fiúk,férfiak/nők,ti tudnátok hosszantartó (talán örökké való) kapcsolatot elképzelni egy olyan személlyel,aki pénzügyileg szegény,szívügyileg gazdag?

Figyelt kérdés
Mielőtt félreértés esne,nem keresek senkit,csak ide passzolt legjobban a kérdésem.

2021. jan. 31. 20:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

2-es vagyok.

Apummal és tesómmal élek, egyetemre járok. Nem vagyok gazdagok de szegények sem. Jól megélünk.

Anyumék, szegényebbek.

Én ennek ellenére megvagyok elégedve az életemmel, boldog vagyok. (remélem így értetted a kérdésed)

2021. jan. 31. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:

11.:Köszönöm Szépen a válaszod! :)

Olyanra gondoltam ahol a szülők együtt élnek,de mindketten keveset keresnek,és a gyerek(ek)nek éppenhogy megtudják venni az iskolai dolgai(ka)t,élelem van,de ezen kívül semmi extra,se magukra,se a gyerek(ek)re,talán csak születésnapkor vagy karácsonykor,vagy még akkor se,de ennek ellenére mégis boldogok,mert nem az anyagi lét számukra a mérvadó,hanem a szeretetük egymás iránt.

2021. jan. 31. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Előzőhöz:Magyarul én a mélyszegénységre gondoltam,mert láttam olyan videót még régebben a Youtube-on,ahol egy (nem kisebbségi) család él,alig van pár váltásruhájuk,játékuk közösen 1-2 a gyerekeknek,adományt is szoktak kapni,dolgozik rendesen a családfő és a felesége is,de ez éppen a napi étkezésre elég (ami egyszeri,max. kétszeri),kifizetik a gázt,áramot,kályhában fával fűtenek,és a maradékot be kell osztaniuk a következő fizetésig.És ezek ellenére azt nyilatkozták,hogy boldogok,nem számít hogy szegények,és tényleg a boldogság és a jókedv sugárzott a gyerekek arcáról is.
2021. jan. 31. 21:57
 14/15 anonim válasza:

Én sem épp egy gazdag csaladból származom, és avval a véleménnyel vagyok, hogy inkább legyen szegényebb, mint gazdag.

Ha vita van, a pénzes fel fogja hozni, hogy mindent a segged alá rakott, és mennyi minden csak miatta van. Ebből a szempontból nem lennék gazdaggal. Szerintem teljesen oké a szegényebb, és az valóban úgy fair, ha együtt építitek fel az életeteket.

2021. febr. 22. 01:20
 15/15 A kérdező kommentje:
14.:Nagyon Szépen Köszönöm,hogy válaszoltál! :)
2021. febr. 22. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!