Lányok/fiúk,férfiak/nők,ti tudnátok hosszantartó (talán örökké való) kapcsolatot elképzelni egy olyan személlyel,aki pénzügyileg szegény,szívügyileg gazdag?
2-es vagyok.
Apummal és tesómmal élek, egyetemre járok. Nem vagyok gazdagok de szegények sem. Jól megélünk.
Anyumék, szegényebbek.
Én ennek ellenére megvagyok elégedve az életemmel, boldog vagyok. (remélem így értetted a kérdésed)
11.:Köszönöm Szépen a válaszod! :)
Olyanra gondoltam ahol a szülők együtt élnek,de mindketten keveset keresnek,és a gyerek(ek)nek éppenhogy megtudják venni az iskolai dolgai(ka)t,élelem van,de ezen kívül semmi extra,se magukra,se a gyerek(ek)re,talán csak születésnapkor vagy karácsonykor,vagy még akkor se,de ennek ellenére mégis boldogok,mert nem az anyagi lét számukra a mérvadó,hanem a szeretetük egymás iránt.
Én sem épp egy gazdag csaladból származom, és avval a véleménnyel vagyok, hogy inkább legyen szegényebb, mint gazdag.
Ha vita van, a pénzes fel fogja hozni, hogy mindent a segged alá rakott, és mennyi minden csak miatta van. Ebből a szempontból nem lennék gazdaggal. Szerintem teljesen oké a szegényebb, és az valóban úgy fair, ha együtt építitek fel az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!