Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, mitöl lehet nyerö,...

Lányok, mitöl lehet nyerö, vagy visszataszító számotokra egy pasi?

Figyelt kérdés
írhatnátok minimum 3-3 dolgot arra hogy mi tetszik, vagy mi az ami abszolut visszataszito. Barmilyen ertelemben johetnek a valaszok, akar kulso, kisugarzas, viselkedes, beszedstilus, intim meret, minel tobb mindent irtok, annal jobb.

2021. jan. 29. 17:46
 1/4 anonim válasza:

Nyerő: ha érdeklődik utánam, kultúrált a beszédstílusa, ápolt a kinézete (nem kell izmos szupermellnek lennie persze, de azért legyek igényes XD), a többi emberrel is rendesen viselkedik, intelligens

Visszataszító: ha tudom, hogy csak kihasználna, bunkó, alpári, ápolatlan

Az intim méretek szerintem nem sokat számítanak. Ha szeretjük egymást akkor szerintem jobb vele lenni, mintha mondjuk nincs semmi "kémia" köztünk akkor lehet akkora neki mint a néger színésznek akkor sem lesz olyan...

2021. jan. 29. 18:08
 2/4 anonim válasza:

Nyerő: ha foglalkozik velem, nem sajnálja az idejét rám

Ha nem csak a külsőmbe szeret bele

Az elején legyen türelmes, mert nekem is ki kell ismernem őt

A külsőjén látszódjon, hogy foglalkozik magával (nálam már az is számít, ha levágja a körmét..)

#1-el egyetértek, ha csak kihasznál annak semmi értelme. Ne legyen egos, viszont legyen határozott.

2021. jan. 29. 18:51
 3/4 valaki544 válasza:

Szia! Szerintem vissza taszító akkor lehet:

-ha nem ápolt

-ha bunkó és csak kihasznál

-ha csak a külsőm nézi

Nyerő akkor lehet :

-ha jóképű

-ha ápolt

-ha tényleg szeret nem csak hirtelen fellángol

2021. jan. 29. 19:37
 4/4 anonim válasza:
Ezek meglepő válaszok voltak, nem számítottam rá, hogy ilyen sok a rendes lány itt :D
2021. febr. 21. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!