Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Honnét tudom meg hogy nem...

Honnét tudom meg hogy nem átverés egy külföldi emberrel való levelezés?

Figyelt kérdés
Levelezek külföldön élő lányokkal. Honnét tudom szerintetek biztosan hogy nem átverés a dolog. Rengeteget olvasni hasonló átverésekről.

2021. jan. 29. 00:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ó igen. Az Afrikai hölgyek szinte azonnal költöznének. Volt szerencsém hozzájuk.
2021. jan. 29. 10:05
 12/16 anonim válasza:
Hogy hívják ? :D csak nem Irina ? :D
2021. jan. 29. 10:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Natalya 😀.Most leírtam neki hogy szerintem ő csak egy csaló, mivel az oldal ahol megismerkedtünk letiltotta őt. Eztán írtam az oldal üzemeltetőjének,hogy mégis mi okból tiltották le a hölgyet. Azt írták hogy valószínűleg csaló. Írtam nekik hogy egy orosz nő az. De erre már nem jött válasz. Most ezt elmondtam kedves Natalyának is. De nem tántorítja el. Most Google hangust-on akar beszélni. Majd írok még a hogy mi történt.
2021. jan. 30. 09:41
 14/16 anonim válasza:
Nekem egyszer egy Irina írogatott :D
2021. jan. 30. 13:04
 15/16 anonim válasza:
Ezek az oroszok ellepték az internetet :D Most egy Elena talált meg :D
2021. febr. 8. 11:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Elena nekem is van. Hol ismerted meg?
2021. febr. 8. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!