Hol van a legnagyobb esélyem meleg férfiként ismerkedni?
Az utóbbi időben próbáltam utána nézni annak,hogy hol van a legnagyobb esélyem komolyabb párkapcsolatot találni.
Hallottam a Tinderről, PlanetRomeoról és a Grindrről is. Viszont mindegyikről olvastam hideget és meleget, szóval gondoltam írok rá ki egy kérdést. Hátha a tapasztaltabb emberek tudnak valami hasznos információval szolgálni.
Több forrásból is azt kaptam vissza,hogy nagyon sok esetben csak szexre keresnek embert vagy hirtelen eltűnnek, de csak nem ilyen mindenki :D.
Igazából arra vagyok leginkább kíváncsi,hogy hol próbálkozzon az ember, ha komoly kapcsolatra vágyik?
A válaszokat előre is köszönöm.
Én csak annyit tudok mondani, hogy élőben nehezebb miután nincs az ember homlokára írva a dolog. Tehát vagy specifikusan olyan helyre mész,ami lássuk be, "olyan" hely normális kivitelben nem igen van vagy elég nyíltan élsz ahhoz hogy várd a csodát hogy eljusson a híred egy másik meleg személyhez vagy maradt a net.
Én azt mondom annyira nem kell rosszul lenni a netes ismerkedéstől, bármennyire negatívan írják le egyesek. Bele kell jönni! Ez a titok. Van valamennyi differ az appok között hogy ki van fent, de sokan előfordulnak mindegyiken.
A kérdés innentől kezdve inkább így lenne helyes: HOGY van a legnagyobb esélyem komoly kapcsolatra.Válasz szerintem(ami nem elégséges de szükséges feltétel):
1/a legyen kint ARC képed (nem 1db napszemcsiben, félhomályban, nem félmeztelen, nem boxerra fókuszáló, nem nemi szervről, hátérben ne a wc legyen)
1/b. nem kell modellnek/profi fotósnak lenned de a kép tükrözzön valamekkora esztétikai érzéket/igényességet (könyörgöm...)
1/c a beszélgetés során történő képcsere is csak olyan lehet amit anyádnak is megmutatnál.
2. Kerülni kell a következőket:
"nem vagyok semmi jó elrontója"
"amíg nincs komoly, benne vagyok kalandban is, de jöhetne már az igazi"
"szexből bármi alakulhat"
"most már jöhetne komolyabb" (Minek utaltál rá, hogy eddig kalandoztál??)
-beszélgetés során "kanos hevület" megjelenése >> ebből már nem lesz komoly
-profilja ellentmond annak, amit mond (komolyat keres, de szex van bejelölve vagy fétisre keres)
"szexet ÉS kapcsolatot keresek" a fagylaltozósnál sem mondod, hogy vaníliásat kérsz ÉS tölcsért...
-külön kérni kell, vagy feltételhez szablya az arcfotót >> aggályosmár az is, hogy nincs kint képe
-rád ír előzmény nélkül, hogy: tetszel, mesélj magadról (Nem kell többet mondanod, én már szeretlek is!)
-"100 km-re" van
Az 1. pont a másikra a 2. pont meg rád is legyen érvényes.
3. Szülő, akad barát aki tudja? Ha nem igen,igen a válasz eléggé felejtős.Ez persze nem opció annak aki nem vállalja, de az ne is akarjon egészséges kapcsolatot.
4. A 2 hét levelezés az erős határ eset. Ennek egyetlen elfogadható oka, ha nem sikerült egyeztetni/találni olyan időpontot, hogy összefussatok. Ez alatt se nem túl sok(naponta) és se nem túl kevés(heti 1) beszélgetés megejtése nem jó jel.
2-3 nap csevej majd +2-3 napra rá egyeztetett randi. Szerintem ez elég ideális. Igen, ez csak 1 értelmes randi. Nem komoly kapcsolatra garancia :)
5. Első néhány randin nincs móka, igazából 1 hónap se kellene, hogy akadály legyen...de ez már személyfüggő erősen.
Véleményem szerint aki a fentieket nem teljesíti, az ne sírjon, hogy teli van kamusokkal a net.
Komoly kapcsolatot ma már ne várj a melegektől.Már az is nagy szó és hosszú időnek számít, akik egy éve vannak párban.
Lelkileg nem is lehetne korosztályt megjelölni, hogy kik azok, akikkel érdemes.
A társkeresők a húspiac jelleget vették fel,és a legtöbbről pár levél után, ha egyáltalán idáig eljutsz, apró szavakból lejön, hogy mi is a téma.
Az első válaszoló sok igazat írt, de nem mindenben osztom a véleményét. Volt két napi levelezés után, vakrandiból több éves,nagyon szép párkapcsolatom, és volt nagyon intelligens,nagyon jó kinézetű emberrel az első találkozáson olyan,hogy azt vártam, mikor futhatok el mellőle.
A pucsítós képekkel regelők, illetve komolyat akarok, de nincs helyem, na ezek tényleg felejtősek.
Nekem eddig az vált be, és három kapcsolatom is így indult : ha volt kép,volt, ha nem volt, akkor is egy- két nap levelezés,de nem egy szavas levelekkel. Utána telefonszámcsere, pár sms esténként és utána találkozás,nyilvános helyen,lehetőleg nappal és úgy,hogy valaki tudja,hol és mikor találkozol a jelölttel. Ennek is oka van,sajnos, ma már elővigyázatosnak kell lenni.
Az első randin ami ne jöjjön szóba : exek egyáltalán,max annyi, mióta vagy szingli.Sose szidd az exed,de ne is dicsekedj vele.
Ne legyen téma pénz,anyagiak és hosszú távú tervek sem.
Lényeges viszont előre tisztázni,a kapcsolatban a szerepeket.Mert az fontos.
Ajándék ne legyen elsőre,és fontos, hogy semmi testiség ne legyen ,még csók sem.
Randi után gondold át, és úgy lépj tovább,hogy biztos vagy abban,mindketten akarjátok! Ne bombázd smms-ekkel a másikat, semmilyen formában.
A visszafogottság jópont egy tényleg komolyat keresőnél
Ezek mind személyes tapasztalatok,mint írtam, három így induló kapcsolatom volt. Az persze más kérdés, hogy egy kapcsolat majd meddig tart és merre fejlődik...
Sok sikert Neked !
Köszönöm az eddigi válaszokat. Mind a kettőtök véleménye segített rávilágítani a dolgokra.
Várom még mások véleményét is, akik hozzá tudnak szólni a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!