Miért nincs a gyakorin egy olyan srác, aki nem tűnik el, normális, vannak céljai, nem depressziós és egész jól néz ki?
Ha meg vannak ilyen emberek, akiknek ilyen jellemzőik vannak, azok általában foglaltak, és nem nagyon lógnak a GYK-n.
Kicsit irreleváns az elképzelésed az oldalon lévő emberekkel.
Többségében introvertált emberek használják, meg selejtes emberek, mert itt tudnak érvényesülni anonim módon.
Fordítsuk meg:
Miért nincs a gyakorin egy olyan csaj aki nem tűnik el, nem kizárólag pénzes, és modellkinézetű díszfaszokat keres, van gerince, értelmes, elég perverz, és jól is néz ki?
:D :D :D
Na ez ugyanolyan!!
"Miért nincs a gyakorin egy olyan srác, aki nem tűnik el, normális, vannak céljai, nem depressziós és egész jól néz ki?"
Van ilyen. Én simán találtam fiúként ilyen srácokat. Szerintem a lányok nem tudják hogy kell társkeresőzni.
"#Ne nézz hülyének #Tudom, hogy annak nézel"
Kicsit.
Pont az ellentéte vagyok. 19/F
Nem tudnak továbbjutni. Jajj de rossz,itt ragadtunk. Ott kéne gondolkodniuk,hogy hogy lehet kimászni,már odáig se jutnak el,hogy lehet,hogyha rálépnék erre a kiálló kőre,lehet feljebb tudnék lépni... Annyira rossz,hogy nincs is kedvük keresni megoldást. Elvégre ha az elem lemerül a távkapcsba,cseréled. De ez nem ilyen egyszerű. Illetve egyszerű,csak nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!