Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Első látásra mi jön be a fiúknak?

Első látásra mi jön be a fiúknak?

Figyelt kérdés
Szasztok!tetszik a baratnom batyaja. De nem ismerjuk egymast,o meg ugy nem is latott.elvileg nemsokara foguk hozzajuk menni, ahol o is ott lesz.hogy tetszethetnek meg neki?:)

#ismerkedés #tanács #mijönbeafiúkank
2021. jan. 25. 17:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Szerintem,nagyon kedves vagyok a szuleivel es a tobbi tesojaival is mindenre elegge oda figyelek,egyaltalan nincs se nagy szam,inkabb ilyen aranyosabb kedvesebb lany vagyok... majd meg tok szepen feloltozok:D szerintem normalis a stilusom....sminkelni pedig csak korrektort teszek fel ami nem is latszik:)! es meg a szemoldokomet csinalom meg egy kicsit:) nektek ez bejonne?
2021. jan. 25. 17:27
 2/9 anonim válasza:
Sokkal jobban bejönne, ha tudnál helyesen írni és érthetően fogalmazni. Ne told túl a dolgot egyébként, legyél laza és csak magadat add.
2021. jan. 25. 17:49
 3/9 anonim válasza:
"Pityu! Gyere be! Ez nem jött be..." (Besenyőné Bényei Margit)
2021. jan. 25. 21:40
 4/9 III. A nagy károly válasza:
nem tudom miért a fiúkat kérdezed amikor a nőknek erre mr megvan a jól bevált módszere: kell egy olyan outfit ami biztosan felkelti az érdeklődését.
2021. jan. 25. 23:47
 5/9 anonim válasza:
Tedd ki a csöcsödet.
2021. jan. 26. 03:07
 6/9 anonim válasza:
beleszerettem egy lanyba ezt is el fogom riasztani magamtol azzal ha randira hivom.. vagy egyszer sikerul nekem is nyerni
2021. jan. 26. 04:21
 7/9 anonim válasza:

Legyél kedves, ápolt - frissen mosott jó illatú haj, körmök tiszták, és öltözz fel nagyon csinosan, de nem k*rvásan. A srácok a rib*ncos nőket nem hosszú távra tervezik.

Keresd vele a közös beszédtémát, esetleg fel is készülhetsz egy hobbijából.

Pl. ha tudod, hogy szereti a focit, tájékozódj, hogy ki nyerte a hétvégi meccset, ilyesmi.

2021. jan. 26. 06:17
 8/9 anonim válasza:

Fiatalsag udeseg szep arc bor

fenyes haj szeres nevetni ne legy túlsúlyos vissza fogottsag báj.. legy cselfes es vidam tudj mosolyogni az eletre es szeres elni..

2021. jan. 26. 13:33
 9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy?😕
2021. febr. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!