Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csajok, ti melyikre használját...

Csajok, ti melyikre használjátok a Tindert?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolat reményében regisztráltatok, vagy csak egyéjszakásat szeretnétek?

2021. jan. 24. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Tartós párkapcsolat
Egyéjszakás szex
25 szavazat
 1/7 anonim válasza:
Nekem már két hosszabb kapcsolatom is volt Tinderről, van remény.
2021. jan. 25. 02:43
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Akkor jó :)
2021. jan. 25. 08:12
 3/7 anonim válasza:
Egy barátnőm ott jött össze egy sráccal, 2 éve tart. :)
2021. jan. 26. 06:22
 4/7 anonim válasza:

Én nem azért regisztráltam mert párt kerestem, hanem csak kíváncsi voltam, persze pár fiúval beszélgettem is. Deee mostani páromat Tinderen ismertem meg, igen, bár nem is emlékszem mikor húzhattam jobbra... Viszont életem egyik legjobb döntése volt, hétfőn leszünk mi is két évesek!

De azért vigyázz, sok a fura fazon. :)

23/L

2021. jan. 26. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Srác vagyok, de gondolom a csajok között is sok a "fura fazon" :D
2021. jan. 26. 23:03
 6/7 anonim válasza:
Ó, igen, ebben biztos lehetsz. :)
2021. jan. 26. 23:04
 7/7 anonim válasza:

Pár napja használom, igazából vegyes tapasztalataim vannak. Én szűröm a fiúkat, nem lájkolgatok olyan sokat, viszont azokkal mind match-em van. Általában rámírnak, de a fiúk többsége elég unalmas, 1-2 óra után meghal a beszélgetés, hiába vagyok aktív. Akkor viszont nem értem, miért akarnak beszélgetni :/

Lehetett volna már egy jópár randim, de amint elkezdtem velük telefonon beszélni, nem jött be a személyiségük. Hiába voltak helyesek, meg írásban szimpatikusak. Egyébként 100-szor jobb élőben ismerkedni, viszont jelen esetben sajnos marad az internet :(

2021. jan. 27. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!